Aysecelik17 Mimoza4343 benimde 39 haftalık bugün ama bende de aynı ne ağrı ne sancı var 😏 8 haziranda doluyor günümüz
Psa77 Arifcaninannesi 37+4 7 haziran sezeryan günüm tabi bi çılgınlık yapıp bizimki erken gelmezse😁😁😁
Yuceroglu Arifcaninannesi Teşekkür ederim 🙏 yatış verdi zaten şuanlık yatıyoruz. Yarın doppler bakıcak tekrar🙄
ozgeekzy Mavilotta önceki gebeligimde plasenta bebekten erken ayrıldı, tekrarlama olasılığı çok yüksek, özellikle bu haftalarda. Bu yüzden bi anda öyle bir şey olmasındansa yaşam sınırını gönül rahatlığıyla geçtikten sonra doğması daha rahat hissettirecek.
Hayatmucizelerledolu baobei benimde bugun 37+6 ama 9 hazirana sezeryan gunu verdi cati agriniz ve adet agrisina benzer agrilariniz var mi
Zeycannn Hayatmucizelerledolu benim 38+4 sağ kasık çok ağrıyor sizin de öyle mi doğum sancısı mı bu acaba
Cemrece Hayatmucizelerledolu Benim kasiklarim da adet agrisi gibi agri oluyor bi sure sonra geciyor acaba yalanci kasilma falan mi
Destinyn Arifcaninannesi benimde son adet tarihim 27 Eylül son günü de benim tarihim ne zaman olur acaba ya