Arifcaninannesi Ayss1234 Amin hepimiz inslah hamile olmayanlarada rabbim kucaklarini doldurmayi nasip etsin inşallah
Girlsmomm fatmamusa-28 benim de baş aşağıydı 2 gün de toplam 6 km yürüdüm kanala indi göbeğimden anladım zaten göbeğim de düştü o inince
ozgeekzy Arifcaninannesi biz de bugün 35+0 olduk, ikinci gebeliğim. İlk gebeliğimde erken doğum sonucu kaybettigim için günler geçmiyor artık heyecandan. İlki sezaryen olduğu için mecbur bu da o şekilde olacak. Doktor 38 de alırım dedi ama eğer 37 de alırsa içim daha rahat edecek gibi 🤦🏼♀️
Girlsmomm Krizantem_ tüp bebek olduğu için riske atmak istemiyor Bi de bebeğin kilosu fazla 39 a kadar gelmezse sezeryan gelirse normal doğum diye anlaştık 37+3 de 3500 gr dı 40 a kadar 4 kiloyu geçer zorlar beni
Rabiaceviz Arifcaninannesi 37+5 bakalım ne zaman doğacak prensesim.ins 40 a kdr kalmaz çünkü artık çok agirlastim
damlakardelen Arifcaninannesi 7 haziranda sezaryen olcaz kazasız belasız doğumlar nasip etsin inşallah Allah hepimize son7 😍 bu arada 37+5 haftayız 🙂
ogretmenanne38 ozydm aynı hafyadayiz sizinle ve bende ayni sıkıntıları yaşıyorum çarşamba kontrolüm var soracağım doktora
Yuceroglu Arifcaninannesi 35+2 olduk ama suyumuz azalmış yine. Doktorum 16 sından sonra diyordu. Duruma göre belli olacak 🙄
Arifcaninannesi endobeybi Aa maslaah agrin varmı dikaktli ol suyun sancin gelirse.hemen hastaneye koş
Yuceroglu Arifcaninannesi Teşekkür ederim 🙏 yatış verdi zaten şuanlık yatıyoruz. Yarın doppler bakıcak tekrar🙄
ilknur_tblls 37+6 olduk biz de bugün. 7 haziranda sezaryen doğum yapacağım inşallah 🙏 son bir haftamız kaldı, heyecanlıyım 🥰