milena11 Elakeskin olabilir. Biraz dinlen sırt üstü yatınca bebek rahatsız oluyor genelde kımıldanıyor bir dene
milena11 Elakeskin yapıyorum her akşam yarım saat. Yürüyorum mutlaka cumartesi pazarda 10 bin adım yürüyorum. 2 3 saat dinlene dinlene
Umi21 Elakeskin tatlı birseyler yiyip biraz dinlenin bu haftalarda saatte bir en az 10kere hareket etmesi gerekir diyor doktorlar benim doktorum hareket konusunda baya hassas gün içinde az olursa mutlaka gel diyor
Elakeskin Umi21 Umi21 tatlı. Yiyorum ama eskisi gibi tatlı yiyince hemen oynamıyor Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba
Umi21 Elakeskin adnada yaşıyorum ben metro hastanesine gidiyorum siz acile de gitseniz bakarlar ultrasonla içiniz rahatlar en azından
Melike-Alya Elakeskin Erzincan Binali Yıldırım Araştırma hastanesi . Normalde Çanakkaledeydim memlekete gelmek zorunda kaldım eşim yanımda olmadığı için burda henüz 2 kere gitme şansım oldu canım
buiyimi AysenurKuru aynı durumdayız 30 haftalığim neredeyse hiç tekme atmıyor uyuşuk uyuşuk hareket ediyor onuda hissedersem daha
milena11 Elakeskin biraz fazla sanırım evde de iş yapıyosun dur yoruluyorsundur kesin. Doktoruna yürüyüşünde sor mutlaka. Ben her gün 10 bin adım atıyordum doktorla konuştum fazla dedi mesela
milena11 Elakeskin açılma için daha çok erken ama haftanız çok küçük. Benim doktorum günlük yarım saati geçme dedi. Ben evde çok hareketsiz im hiç birşey yapmam o yüzden ekstra hafta sonu da 10 bin atıyorum