2prensannesi2008 AysenurKuru 30 haftada coğaldı haraketleri bence endişelenme yeri daraldığı için olablir ara ara sağlık ocagına gidip kalp atışlarını dinleyeblirsin
Aleyna7233 AysenurKuru bence doktorunuza gidin benimde 29 haftada azalmaya başladı bende yeri daraliyordur dedim doktora gittim suyu azalmıştı ve kilosu azdı şuan 35+5 doğum yaptım şuan durumu Allah’a şükür iyi
Ruyasusam AysenurKuru Her bebegin kendi rutini vardır bunu en iyi anne bilir.. içinize sinmeyen bi durum varsa doktorunuza sorun. Hem kafaniz da rahat eder ⚘
milena11 Elakeskin açılma için daha çok erken ama haftanız çok küçük. Benim doktorum günlük yarım saati geçme dedi. Ben evde çok hareketsiz im hiç birşey yapmam o yüzden ekstra hafta sonu da 10 bin atıyorum
Elakeskin ama benim hamilelik zor geçti ben son 1 aydır yürüyorum onun dışında hamilelik başında yurumedim sürekli yattım milena11
gullcannn AysenurKuru Bazi dönemlerde yer acılana kadar bebisler eskisi kadar hareket edemeyebiliyor. Ayni dönemde benimde biraz benimde azalma olmuştu 30dan sonra yerinde durmak bilmiyorlar geri. 36+3 haftalığız artık her an hareketli beni sallıyor resmen
Sedasmsk AysenurKuru yaa bende 26 haftaligim benimde eskisi gibi hareket etmiyor güçlü tekmelerini hissetmiyorum artık sadece ilk başlarda ki gibi kıpırtı gibi hareket ediyor 2 3 gündür böyle
Rojin1993 AysenurKuru eğer siz çok hareketliyseniz bebek fazla oynamaz bence bi sorun yoktur inşallah 😊
AysenurKuru Rojin1993 ben yerimde duramıyorum evde çok iş güç derkn akşama kdr halsiz kaliyorum ayyyy inşallah siz kaç aylıksızın
Rojin1993 AysenurKuru 27+5 im ben 😊 gün içerisinde kendimi fazla yorduğum zaman bebeğim ertesi güne kadar oynamıyor sonra canlanıyor tekmeler yumruklar kafa bile atıyor 😃
AysenurKuru Rojin1993 😂😂 benimkide ole o zmn Oynadığında tekme fln attığında yerimden sarsılıyorum daha bugün is yapmadim dinlendim uyuyakalmisim uykumda sarsti beni😂😂😂😂😂😂
ysmn_kck17 AysenurKuru 29ncu haftamda bende böyle bir post açmıştım . Demekki o haftalarda hep öyle oluyor . Yine aklın kalmasın bı doktoruna görün istersen . Ama benim 30 dan sonra coştu maşallah sizinde pozisyondan kaynaklı olabilir .