AysenurKuru Merhaba hanımlar ben 29+6 günlük hamileyim bebeğim eskisi kadar oynamıyor günde 1 kere hissediyorum hareketleri baya yavaşladı sizce bi sıkıntı mı var?
AsenaEmre AysenurKuru Yeri daralıyor birde siz yoruluyorsaniz onlarda daha çok uyuyorlar . Bazen duraklama dönemi oluyor .Sonra yine başlıyor 1 gün dinlenip çikolata yiyip gece solunuza yatarsaniz o gün haraketlenecektir
Umi21 AysenurKuru bence bi doktorunuzla görüşün yeri dar değil o kadarda ben 36.haftamdayim cok hareketli kızım
Taze_gebe AysenurKuru o haftalarda benim de çok seyrekti şu an 35 ve halay çekiyor dönemsel mi bilemiyorum ama en sağlıklı bilgiyi doktorunuz verecektir☺️
Elakeskin Umi21 ben 38+3 dün gece çok ağrım oldu şuan oynamıyor sabah 1 kere oynadı o kadar normal mi acaba
Aylinsemih AysenurKuru bence doktorunuz la konuşun yeni 29 haftaya girdim bebek maşallah hiç durmuyor ben bide aşağıda taşıyorum ona rağmen içerde dört dönüyor yatarken ayrı gündüz ayrı hep hareketli
Masal53 AysenurKuru büyüyor annesi yeri de daraldıysa ondan olabilir gün içinde oynuyosa sıkıntı etme ❤️❤️
Masal53 AysenurKuru tabi ilk gebelikler hep korkuyla geçer rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin 🤲🤲
Gul76 AysenurKuru bende 33+5teyim 1hafta 10 gun var hareketleri azalmis ters dönmüş benim bebegim hemde yeri daralmis rahat hareket edemiyo ama 29 haftalarda hareket ediyodu benimki 23le 30 arasi cok iyi hateket ediyo bebek ortalama sonradan yavasliyo buyuyo yeri dar çünkü
Umi21 Elakeskin tatlı birseyler yiyip biraz dinlenin bu haftalarda saatte bir en az 10kere hareket etmesi gerekir diyor doktorlar benim doktorum hareket konusunda baya hassas gün içinde az olursa mutlaka gel diyor
milena11 AysenurKuru 29+1 doktorum artık hareketleri takip et günlük 10 hareketten az olmasın dedi. Ama ayaktaysan çok yorgunsun vs hissedemeyebilirsin dedi. Bence doktoruna sor için rahat etsin
milena11 Elakeskin olabilir. Biraz dinlen sırt üstü yatınca bebek rahatsız oluyor genelde kımıldanıyor bir dene