Çok şükür böyle bir post açabildim sonunda kavuşmamıza son 12 gün geceleri heyecandan uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl 😍😍🤰
Haziran anneleri sıra bizde 😍😍😍😍
Beyza070707 son 20 bekliyoruz heyecanla 👶🏻🙈
Beyza070707 son 25 benimde ama heyecandan değil rahat yatamamaktan uyuymyrm 😂
- Düzenlendi
Ozgetulga haha aynen bizim de son 25 dön allah dön sol tarafım çürüdü
Beyza070707 son 13 🌸 her an bekliyorum ama pek gelesi yok gibi
Beyza070707 ve son 18 ama bence daha erkennnn 🥳🥳🥳
Bizim de son 5 gün kaldı ama zaman durdu sanki.son zamanlar geçmek bilmiyor.😬
Uygulamada son 25 gün ama ben de daha erken hissediyorum sanki 🙈🙈
- Düzenlendi
Beyza070707 bende şimdi geldim kontrolden normlde son 35 gün yani 35 +yiz ama brbisim 10 gun önde 36+1 çıktı yani 36 yi bile bitirmis 37 den gün almış..
O yüzden doktorda artk patron bebek her an hhergun bekliyoruz sağlıkla gelsin bakalım dedi ☺ yani o zaman son 20 25 falan ama nedense içimden hep 16 haziran geçiyor o gün diyorum sanki o gün gelecek 🤭
Ozgetulga kaç haftalıksınız şuan
Beyza070707 son 2 çarşamba kavuşuyoruz inşallah 🙏
Beyza070707 son 18 diyordum ama haftaya sezeryan yapacağım sanırım heyecan var ama çokta rahat uyuyorum kendime hayret ediyorum bu konuda normalde çok panik bir insanım ama üstüme aşırı derece de bi sakinlik çöktü 😍😅
Son 13 heyecan korku endişe iyice arttı bir kaç eksiğim var hastane çantam jcjn tamamlamaya calisicam
Son 28 ama gelişimimiz ilerde epey maalesef, şeker çıktı bebek. Şeker olan annelerin bebekleri biraz iri olabiliyormuş. 34+5 olduk bugün, normalde de 38+4 gibi alacak bebeği ama o güne bekler mi bilmem. Korkularım artıyor her gün hareketleri yavaşladıkça, daha az hissettikçe. Annem daha gelmedi o 37 haftalık olunca gelecek, o gelmeden gelsin istemiyorum. Çok büyüdüm ben de yatamıyorum, oturtamıyorum. Sertleşmeler arttı. Sağlıkla bi kavuşsak, kötü şeyleri düşünmeden edemiyorum
Son 17 görünüyor ama umarım o kadar beklemez .suquat yürüyüş yaparsan kırkı bulmazsin dedi doktorum.ikinci gebeliğim o yüzden son zamanların zorluğunu biliyorum ☺️🤦haftaya ilişki perine masajı ve sıcak suda oturmaya başlamak istiyorum. inşallah sağlıkla gelsinler bebeklerimiz🥰
Uygulamaya göre son 19 💙 sezeryan olacağım inşallah doktorum henüz gün vermedi. Ama artık cok heyecan yapıyorum doğsun istiyorum sağlıkla💙
Beyza070707 son 17 bizimde sezaryen olacağımız için
- Düzenlendi
Beyza070707 Kısmetse son 10 😍 ( Uygulamaya Göre ) Ne zaman doğum olur bilmiyorum hayırlısı inşallah ❤️ Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Son 10 kaldı benim.Inanilmaz agirlastim. Kalkıp bir bardak su içmek bile külfet geliyor. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Beyza070707
son 7 🌸Dua ile bekliyorum balımı😍