momsboys Beyza070707 benimde son 26 sonuna geldik çok şükür hala 1 ay içinde bebegim olacagına inanamıyorum
Ekvatoral Beyza070707 Ben sabah erkenden kalkıp gün içerisinde de kendimce hareketli olunca gece yarısında uyuyorum. Ama tabi ki heyecanlıyım. İnşallah 10 günümüz var 😍
Portakalgeliyor Beyza070707 yaa allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin çok az kalmış sizin bizim daha 82 :) 🙏🏻 Çok güzel çok heycanlı 🌺🌺
Burcuckmk Beyza070707 son 10 gün ama carsambaya kadar doğmazsa sezeryanla alicak doktor sanirim bakalim ne olcak
Krizantem_ Burcuckmk Neden sezaryenle alacak canım kilosu mu fazla benim de son 11 gün gelecek gibi durmuyooor🙄sıfır sancı sıfır açılma
KeremEmir Beyza070707 son 1 yarın kavuşuyorum inşallah oğluşuma şimdilik sakinim bu sakinlik hep devam etse keşke panik olmak istemiyorum sadece kavuşmak istiyorum 🥰
Findikinannesi Beyza070707 soon 7 cok karmakarışık duygular içindeyim Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah 😍
Burcuckmk Krizantem_ çatım üstten basıkmiş kilo almaya devam ederse cok zor olur bu hafta bu kiloyla gelirse guzel bir doğum olur dedi bakalim carsamba gunu ne dicek bir bucuk santim açılmam vardi ama hic sancim yok nişan yok bisey yok
aynuray16 Beyza070707 Yaa değil mi bunca zaman geçti geçti şimdi günler bitmiyor günlerdir 15 gün var daha sanki 🤣