Mhnds Saraselo63 tahin pekmezi ne sıklıkla tükettiniz acaba ben sabah kahvaltılarında keçiboyunuzu özü ile tahini karıştırıp yiyorum
Saraselo63 Mhnds valla elimden geldiğince günde iki üç kez tükettim canım hatta doktor bile şaşırmıştı doğum iki hafta kala bebeğim 10 günde bi kilo almıştı çünkü gerilik vardı bizde
Gzmdkdrnblt Belinay035tp valla benim bebeğim ne yaptıysam kilo almadi 2500 demişlerdi doğuma girerken 2800 doğdu 2600 hastaneden ciktik şuan işte 3. Ayimizi bitiriyoruz 5.500 şükür sağlık durumu falan da iyi sadece anne sütü ile besleniyor. Çok ciddi bir sağlık durumu yoksa bebeğin protein ağırlıklı beslenmen kilo aldırır bebeğe ama almayan da almıyor bilgin olsun benimki almadı hamileyken ☺️
35funda Gzmdkdrnblt benımde aynı canım ya okadar ona özel beslendim 2800 gırıcem doğuma belkı dışarda ıyı beslenir ne dıyeyım ama sağlıkta şükür bır sıkıntı yokmuş
irorkay Tggba aa benim de hep kolestrolun yüksek çıkıyor. Kıymayı vs çok yiyorum ondan mı oluyor acaba
Tggba irorkay bana wt çıkarmıştır dedi ben mangalda yiyorum dedim ama olsun dedi kıyma da yağlı az yemeye dikkat et ne kadar Or olsada
birtriptanesi Belinay035tp kaşar peyniri ,süt ve tahin-pekmez. Bunları heryerden duydum okudum ve uyguladım da. Gerçekten bütün hamilelerin bebeklerine kilo aldırıyor. Ama şeker hastaları dikkat etsinler.
Clkcn1453 Bende 2 haslanmıs yumurta ceviz tahinle pekmezi karıstırdım icine ceviz attım tadı da cok.guzel oluyo. Semizotu tüketmeye basladım. Muz yiyorum .
MDT Tam şuanda marul,rendelenmiş havuç, haşlanmış yeşil mercimek , kaşar peyniri , cevizle yaptığım salatayı yiyorum. İçine zeytinyağı, çok az tuz ve nar ekşisi koydum 👍🏻
MDT Yasemin_12 35. Hafta için 1800 gram az değil mi. Doktorunuz ne diyor. Bir de ekmek bebeğe değil size kilo aldırmaz mı 🤷🏻♀️
Basceldan Mrvweeeeee meyve tuketimini cok degil sinirli yapmsniz gerekir maalesef gebelik sekerini tetikliyor
Menfiye_01 Belinay035tp bır muzu al blenderdan geçir ustune bır bardak sut dok oylede karıstır sonra ustune ceviz dok iç bak bakalım nasıl kılo alıyor🤗
BegumIscanTunc Belinay035tp kaşar peyniri,muz, süt, ceviz, badem buntarz besinler bebeğe kilo aldırıyor heleki kaşar peyniri
Tggba Kuyumcu bir normal su bardağı süt zaten köpürür kaça bir bardak oluyor fazlasına gerek yok o yeter bence ben oyle yapıyorum bir bardak sütten büyük bi bardak xikiyor afiyet olsun
alyavetuna Mhnds merhabalar acaba doktorunuza da danışablirmisinjz bende merak ediyorum. Ben kızıma hamileyken doktor suyum azaldığı zaman haftada 2 kere havuç suyu ivmemi istemişti onjn disinda ki zamanlarda havuç ye ama.havuv suyu içme cok fazla a vitamini var diyordu. sizde her sabah içiyorsanız hem bi doktorunuza sorun hem.bende suan hamileyim öğrenmiş olurum benim kontrolüne biraz vakit var bende gittiğimde danışaxagm sizinde bilginiz olsjn
Mhnds alyavetuna olur canım sorarım kontrole gittiğim zaman ama ben çoğunu portakal koyuyorum havuç çok az su veriyor zaten :)
Kuyumcu alyavetuna bende su azlıgı var perınatolojı uzmanı sabah aksam gunde ıkı bardak havuc suyu verdı ıcıyorum ıkı haftadır azalma durdu artmadıda ama azalmadıda