alyavetuna Mom726272 hahaha. yookkk 2900 cok guzel bir kilo hele normal dogum için ama ikizlerde kilo cok önemli dedi dr kuvozde yatmaması için. tek cocuk dogursam kiloyu pek önemsemem 😅😅
Mom726272 alyavetuna aynen aslında sizde çok haklısınız kilosu iyi olursa küvezde kalmaz Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin inşallah 😇
Seval_29 Yumurta Ispanak Kaşar(özellikle kaşar) Kuruyemişler Et (birde bu) Mercimek Muz (muzda çok kilo aldırıyor ama orta halde olgunlaşmış olmalı) Tahıllar Süt ürünleri Mom789 Belinay035tp
81akmnfgn Belinay035tp bn kızımda asırı sade soda içiyordum bebeğe cok kilo aldırıyormus sonradan öğrendm tabi 4300 doğdu🙈
Halaloy7 Belinay035tp badem, her gün bir bardak süt, kaşar peyniri, hergün bir porsiyon meyve, özellikle muz. 37+2 de 4750 kg bebeği olan bir hamile olarak bunalr tavsiyem 😂
alyavetuna Mom726272 ben cok dikkat etmedim kızımda beslenmeye sakınan göze cok batar misali😅 ama doktorumda hep diyordu kilonun çoğunluğu genetik sen ne yersen ye diye. hakikaten de oyle 52 cm 3700 doğmuşum kızında oyle doğar büyük ihtimal defi ve kızımda tam tamına ayni dgdu.
Mom726272 alyavetuna haklısınız aslında eşim normal kilosunda ben biraz daha zayıfım hatta ilk gebeliğim de 11 kg aldım toplamda neyse sağlıklı olsunda kilonun önemi yok
Fundasrc-2 VeraVrea keşke bütün konular bu şekilde olsa saglıkla alakalı sormuş hanımefendi kaynana postlarından iyidir bence faydalı birşey enazından
mutluaile11 30+0da en son bebeğim 1.500kiloydu. 33.haftada doktor randevüm var bu süreçte bayaa meyve muz süt kaşar peyniri falan yesim bakalım ne çıkıcak kilosu
Mhnds mutluaile11 ben portakal ve havuç sıkıyorum sabahları kahvaltıda bir bardak içiyorum ama daha çok var kontrolüme sizde deneyebilirsiniz şekeriniz yoksa
Fatmaklnc Yoğurt süte göre daha çok aldırıyor probiyotik olduğu için doktorum dedi. Kefir,muz,kuruyemişler badem ceviz siirt fıstığı antep fıstığı muz avokado
alyavetuna Mhnds merhabalar acaba doktorunuza da danışablirmisinjz bende merak ediyorum. Ben kızıma hamileyken doktor suyum azaldığı zaman haftada 2 kere havuç suyu ivmemi istemişti onjn disinda ki zamanlarda havuç ye ama.havuv suyu içme cok fazla a vitamini var diyordu. sizde her sabah içiyorsanız hem bi doktorunuza sorun hem.bende suan hamileyim öğrenmiş olurum benim kontrolüne biraz vakit var bende gittiğimde danışaxagm sizinde bilginiz olsjn
Mehtap_gunes Busracikkkk kilosu 4,500 dü biliyordum net söylemisti doktorum yinede bi ihtimal normal dogum için bekledik son dakikaya kadar ama 42 +3haftalik olunca mecburi sezeryana alindim yoksa kakasini yapacakti ve iyice sıkışmıştı tospik
Gamzeakd Busracikkkk oğlum 2442 grm dı . Şimdi 33 haftalığız haftaya kontrole gidixez bakalım kızım kaç kilo olacak . 32 de 2 kiloydu . 🥰
Minikmucizembenimmm Belinay035tp detaylı ultrasonda doktorum önemli olan bebeğe giden iki kan damarının sağlıklı olması dedi sakın muz ve kaşarı sürekli olarak tüketme dengeli beslen dedi
Tubalp27 Tggba bende 29 haftalikken gecen hafta gitmistim bana da bebeğimin kilosunun düsük olduğunu söyledi doktorum tarifi ben de yapayim tarif icin tskler 😊
Saraselo63 Belinay035tp canım bu kaşar muz falan şeylerini geç kendim bizzat denedim hece gündüz kaşar muz falan tüketmeme rağmen kilosu geride olan bebeğim sadece tahin pekmezle iki haftada bir kilo aldı şiddetle tavsiye ediyorum
Mhnds Saraselo63 tahin pekmezi ne sıklıkla tükettiniz acaba ben sabah kahvaltılarında keçiboyunuzu özü ile tahini karıştırıp yiyorum
Kuyumcu Tggba sizden gordum aımdı yaptım ama buyuk bır bardaka süte yrım muz dort cevız on fındık bırazda pekmez attım bellı olcusu varmı
Tggba Kuyumcu bir normal su bardağı süt zaten köpürür kaça bir bardak oluyor fazlasına gerek yok o yeter bence ben oyle yapıyorum bir bardak sütten büyük bi bardak xikiyor afiyet olsun