Smyyetekeli kelebegimm07 benimde yok eşim bi Kağan dedi bi komşunun oğlunun adı içime sinmedi sürekli karnıma gelip kağanımız fln dedi bi ara deme dedim güzelce sonra maç izlerken arda dedi arda olsun dedi onuda tamam diyemedim ben miraç dedim ama kendim de tamam kesin olur diyemiyorum çok zor
Esra_Murat_Azra Smyyetekeli erkek bebeğe isim bulmak daha zor sanki ya. Benim 8 yaşında kızım var Azra eğer bu kız olsa Alya koyacaktık ama erkeğe isim bulmak bi mesele. En son Demir Asaf a karar verdik. Eşim 2 isime karşı kimliğe tek Demir yazdırırsam şaşırma diyor 😁
Esra_Murat_Azra Smyyetekeli genelde aynı isimleri düşünmüşüz ☺️eşim ilk Kerem dedi benm olmaz dedim sonra bi Arda düşündük sonra ben Miraç dedim komşunun çocuğu vardı aşırı hareketli bir çocuk Miraç sonra içime bi sinmedi 🤭en son bir zamanlar Çukurova yı izlerken Demir olsun dedi eşim bende Asaf ismini çok seviyorum anlam olarak da karakter etkisi olarak da çok güzel. O zaman iki isim olsun dedim o da iki isime karşı öyle kaldı hediyeliklerine ikramlıklarına Demir Asaf yazdırdım. Arkadaşım nakışlı takım yaptırmış Demir Asaf yazdırmış ama eşim kimliğe sadece Demir yazdırıp sürpriz yapabilir 🙈
Smyyetekeli Esra_Murat_Azra oda zor ya içine siniyorsa yazdırsın da kendi kendine sana birşey demeden üzülür insan bazen ağlamak istiyorum insanlar kolayca buluyor internetden bakmıyorum kendime kızıyorum küçükken fln hiç düşünmemişim kız bebek erkek bebek ismi
Esra_Murat_Azra Smyyetekeli evet çok kötü bir durum ablamın eşi hiç danışmadan 2 çocuğun ismini anne babasınn ismi birini de kendi kafasına göre isim yazdırdı. Bence isim hakkı ilk annenin olmalı. Karnında taşı emzir bak Büyüt her kahrını çek isime sözün geçmesin çok kötü bir durum. beni kızdırmak için diyor eşim yazdırmaz ya ☺️sadece iki isim de çocuk zor alışır biri bi isim söyler biri bi isim diyor
Smyyetekeli kelebegimm07 güzel ama eşim de tam tamam demedi bende tam diyemiyorum arda turandan geldi bi maç izliyorduk arda güzel dedi ve bende güzel Kağan dan daha iyi dedim şimdi onun aklında arda var sanırım ben emin değilim
Smyyetekeli Esra_Murat_Azra Yine dediğim gibi içinize Demir de siniyorsa yapılacak birşey yok güzel ben hediyelik fln yaptıramıyorum şuan kendi memleketindeyim doğum a bir ay kala gidiyoruz Karaman a tayinimiz çıktı orda kimseyi tanımıcam kimseyide kabul etmem hemen gerek duymadım bu durum beni üzsede
Smyyetekeli Esra_Murat_Azra benim önerim bile yok direk sen koy desede koyacak bi isim yok aklımda asaf güzel ama ne bileyim eşim ne der acaba onu bi söyliyim yarın
Hmyraksoy Esra_Murat_Azra çok haklısınız. Biz eşimle birlikte karar verdik iki çocuğumuza da. Eğer benden habersiz yapsaydı gerçekten çok farklı senaryolar yaşıyor olurduk. Aşırı kızıyorum. Sırf bu yüzden kuzenim tek çocukla kaldı. Eşi kendisi dedesinin ya da kendi istediği isimlerden birini koymak istiyor. O da bir daha çocuk yok sana deyip eniştemle ters düştü. Çok üzücü😕
Cereninhobileri umudunannesiii kardeşim bu n Adı Göktuğ. Savaşçı demekmiş. Gerçekten savaşçı gibi çok yaramaz hırçın 😁
Esra_Murat_Azra Smyyetekeli bende sadece 1.derece yakınlarıma yaptırdım ya zaten salgın bitmiş gibi herkes her yere gidiyor da bende misafir kabul etmeyi düşünmüyorum arkadaşlarıma bile hiç kırılma darılma olmasın kabul edemem dedim
Smyyetekeli Esra_Murat_Azra yine gelen olur ben yeni taşınmış olucam o yüzden verebileceğim kimse olmıcak 😂
Nurakin AnneHilal İlk Oğlum Muhammed Tayyib Doğacak olan ise Ali Ahlas 😇 Ben ismin anlamına bakarak ağırlık verdim koyarken
uzumm Bizde çok kararsızız. Ben kağan, ata sarp gibi isimleri seviyorum. Eşimde atahan , metehan , göktürk. Bir türlü prta yolu bulamadık. Han lı isimler bana çok itici geliyor nolcak bilmiyorum