ogretmenveanneyim-61 Reyhannnyu ilk oğlumun adı da 2 isimden oluşuyor sanki tek olursa haksızlıkmış gibi geliyor şuan Bu arada onun adı da Yusuf Kenan belki fikir olur arkadaşlara 😃
Reyhannnyu ogretmenveanneyim-61 İlk oglunuzun adida çok guzelmis ismi gibi ömürleride güzel olsun inşallah🥰Ben iki isim cok severim sizin tercihiniz ama bnce guzel bizde talha dusunuyiruz yanina isim bulamadik🙈
ogretmenveanneyim-61 AnneHilal benim de çok yakın arkadaşımın çocuğunun adı Ömer Asaf ama ben takılmıyorum böyle şeylere. Sizlerinki de sağlıkla gelsin.
ogretmenveanneyim-61 Reyhannnyu bir öğrencimin adı Talha Uğur belki hoşunuza gider😊 sağlıkla sıhhatli ömürleri olsun tüm evlatlarımızın
Reyhannnyu ogretmenveanneyim-61 Amin inşallah🙈🥰 Çok guzelmis Talha uğur teşekkür ediyorum öneriniz için☺️👶
Esra_Murat_Azra @AnneHilal AnneHilal bizde Demir Asaf koyacağız kavuşmamıza 10 gün kaldı Allah nasip ederse 🤲🥰
Smyyetekeli kelebegimm07 benimde yok eşim bi Kağan dedi bi komşunun oğlunun adı içime sinmedi sürekli karnıma gelip kağanımız fln dedi bi ara deme dedim güzelce sonra maç izlerken arda dedi arda olsun dedi onuda tamam diyemedim ben miraç dedim ama kendim de tamam kesin olur diyemiyorum çok zor