sezgiii Nonik bizim soyadımız Tuğrul bence söylemesi zor🤦♀️o yüzden bebişin isminde tercih etmeyin bence
Nonik Zeynep_18 bence de Alp çok güzel eşim Tuğrula taktı onun da hevesini kırmak istemiyorum bakalım doğsun neye benziyorsa ona göre isim vercez sanırım 🤗
Esra_Murat_Azra Mutluolmaliyim Eymen bende Bi ara istemiştim ama isimler karakteri yansıtıyor bence o yüzden vaz geçtim. Ele avuca sığmaz çok huysuz oluyorlarmış
sezgiii AnneHilal daha iyisini bulana kadar bizim oğluşumuzun ismi de Barlas💙savaşçı demekmiş o yüzden de kıpır kıpır sanırım🥰
Nonik sezgiii bir de ben r harfini söyleyemiyorum 😀 ve genetik bir durum, babam da söyleyemiyor belki bebek de söyleyemez 😂 ama ona rağmen babası Tuğrul diye tutturuyor
Hmyraksoy Esra_Murat_Azra çok haklısınız. Biz eşimle birlikte karar verdik iki çocuğumuza da. Eğer benden habersiz yapsaydı gerçekten çok farklı senaryolar yaşıyor olurduk. Aşırı kızıyorum. Sırf bu yüzden kuzenim tek çocukla kaldı. Eşi kendisi dedesinin ya da kendi istediği isimlerden birini koymak istiyor. O da bir daha çocuk yok sana deyip eniştemle ters düştü. Çok üzücü😕
Esra_Murat_Azra Hmyraksoy bence ilk önce isim hakkı annenin olmalı zaten karnında taşı emzir bak büyüt herşey anneye bakıyor. Anne baba konuşup ortak bir noktada buluşması gerek diye düşünüyorum. Her ikisi de farklı isim isterse de iki isim koysunlar. Ablamın öyle bile değil kaynana kayınbaba bi de eniştemin dedesi en azından ikinci isim koyup onu bari eşinin istediği yazdırsaydı.
Hmyraksoy AnneHilal oğullarımın isimlerinden örnek vermek isterim; Yusuf Hamza Ömer Zeyd 🎈 üçüncüsü için aşırı kararsız bir durum da yorumları okuyorum😬♥️
Vilkir AnneHilal bn Gökhan isminin m çok istiyordum eşim istemiyor bizde çok araştırdık ortak yol bulamadık şuan tek kararımız erem koymak anlamı cennet demek Eren değil Erem olacak kaeistiemayin sakın
Hmyraksoy Esra_Murat_Azra zaten eşler de kabahat. Müsaade etmeseler sorun da olmayacak. Allah yardımcınız olsun🌹