Fatma_ezmira micky bende öyle düşünüyorum ama 2. Gebeliğim ilkinde hiç böylr şeyler yaşamadım o yüzden strese giriyorum
Seda5431 Fatma_ezmira ilk kızımda 8+2ydi duyduğumda bu kızımda 6 haftalıkken duyduk canım hepsi bir olmuyor biraz daha bekleyin duyarsınız Allah’ın izniyle inşallah 🙏🏻
Fatma_ezmira Seda5431 inşAllah bendr ilk gebeliğimde 6.haftamda duydum ama bunda daha duymadım sizde sagsalım kucagınıza alın inşallah 🤲🏻
Seda5431 Fatma_ezmira farklı olabiliyor işte canım içini ferah tut 🙏🏻Aminnn cümlemiz inşallah canım benim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
Calisananne25 Kelebekmadam ben de çok korkmuştum ama hiçbir şekilde acı hissetmedim hiç kasma kendini çok basit bir olaydı 🙂
Cerences Fatma_ezmira biliyorum çok zor ama stres yapma herşey olcağına varıyor, ne zaman gel dedi bidaha doktor birde çok mu lekenmen yerleşme kanamasıdır, inşallah duyarsın ve inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı hepimiz.
Fatma_ezmira Cerences ilk önce kahverengi lekenmeyle başladı sonra pembeye döndü geçen sadece 1 gün bildiğiniz adet kanamasıydı şuan iğne verdi doktorum onları kullanıyorum tekrar pembeye döndü iştr cuma günüde randevum var ozmana 7+3 olucam amin hepimiz inşAllah 🤲🏻♥️