Tupanne Fatma_ezmira hiç endişelenme ☺️ Doktor bana da 7.haftada kalp atışı var dedi ama 10.haftada dinlettirdi bunu düşünüp de kendini ve bebeğini yıpratma 🥰
Fatma_ezmira Tupanne hem progestanı fitil olarak kullanıyorum hemde iğnesini verdi doktorum 4 tane 3.gün arayla kullanıyorum
Seda5431 Fatma_ezmira farklı olabiliyor işte canım içini ferah tut 🙏🏻Aminnn cümlemiz inşallah canım benim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
52aysun Fatma_ezmira belki geç döllenme dır kötü düşünmeyin ınsallh sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımıza dinlenin bol bol
ebru23 Fatma_ezmira ilk gebelikye aynen 2 aylikken duydum ama ikinci gebelikte bilere 8 haftada gittim zaten randevu zor oluyo :)
MercimekveAnnesi16 Fatma_ezmira 6+1 di duyarsınız acele etmeyin kimi bebek geç gösteriyor aklınıza kötü şeyler gelmesin 🙏🏻
Selinbati Fatma_ezmira ben 6+5 de duydum ama 9 haftaya kadar duyamayanlar var ve bu gayet normal canım
Tsara Fatma_ezmira 7 de gitmiştik artısını hatırlamıyorum 🤭7+2-3 olabilir duyarsınız sabır annelerin en heycanlı olduğu zamanlar 🤲🏻
Sakinem212 Fatma_ezmira benimde o kadar oluyor daha doktpra gitmedim 4 haftalık gttim kese bile gözükmedi 8 haftaya kadar net duyulur endişe etmeyin .
Busrakrkya Fatma_ezmira ben 7+4 doktora gittim kalp atışını gördüm ama 3 aya kadar dinletmiyoruz dedi 9+4 oldum hala duymadım ama doktor gördüğünü söyledi