Fatma_ezmira Cerences ya ben pmbe leke görüyorum sürekli riskimde var doktor genelde 6 haftalık duyulabiliceğini söyledi ama bilmiyorum çok stresliyim 😞
Cerences Fatma_ezmira biliyorum çok zor ama stres yapma herşey olcağına varıyor, ne zaman gel dedi bidaha doktor birde çok mu lekenmen yerleşme kanamasıdır, inşallah duyarsın ve inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı hepimiz.
52aysun Fatma_ezmira belki geç döllenme dır kötü düşünmeyin ınsallh sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımıza dinlenin bol bol
Seher_yakup_mercimek Fatma_ezmira canını hiç sıkma tatlım duyarsın allahın izniyle ben ilk oğlumda 9 haftalıkken öğrenmiştim hatta alacak olmuşlardı doktora söyledim neden böyle oldu die hastanelerde makine farkı var dedi bnm 4. Doktor söyledi bunu şimdi tekrar hamileyim 6 haftalıkken kalbinin atışını gösterdi dinletmedi 7 haftalıkkende dinletmişti kalbini ferah tut canm ❤️
Fatma_ezmira Seher_yakup_mercimek inşAllah ya rabbim sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin sizede benim de 2. Gebeliğim çok stresli ama malesef🥰
Fatma_ezmira ebru23 sizde 2 aylıkken duymuşsunuz brn ilk gebeliğimde 5 haftalıktı öğrendim 6 haftalıktı kalp atışlarını duydum ama 2. Gebeliğimde henüz duymadım🥰
ebru23 Fatma_ezmira ilk gebelikye aynen 2 aylikken duydum ama ikinci gebelikte bilere 8 haftada gittim zaten randevu zor oluyo :)
Esen01 Kelebekmadam Sende benim gibi yenisin benim daha belli değil tabi ilk test yaptm beta hcg 33 cikti smdi 4 gun gecti yarinda yapcm inşallah yukselmistir 🙏🙌