Fatma_ezmira Cerences ya ben pmbe leke görüyorum sürekli riskimde var doktor genelde 6 haftalık duyulabiliceğini söyledi ama bilmiyorum çok stresliyim 😞
Kelebekmadam Calisananne25 ben 5+4 daha kese görmeye gitmedim 5+6 da gidicem inşallah bende duyarım :)
ilknurr20 haftada duydum hatta doktorum zayıf ama haftasına göre normal demisti o yüzden merak etme duyarsin allahın izniyle canım
Pinmeh34 Fatma_ezmira Daha erken üzülmeyin o dönemde bizde de aynısı olmuştu o zamnlar sadce kalbi atıyor demişti dr bizde duymadık şimdi 7+2 olduk yarın kontrolümüz var kısmet olursa kalp atışını duyacağız 🤲
Esen01 Kelebekmadam Sende benim gibi yenisin benim daha belli değil tabi ilk test yaptm beta hcg 33 cikti smdi 4 gun gecti yarinda yapcm inşallah yukselmistir 🙏🙌
230820k Canım 8.haftaya kadar normal olarak kabul ediliyor bende 7. Haftada öğrenmiştim ve hemen duydum çok şükür 🙏
Calisananne25 Kelebekmadam ben de çok korkmuştum ama hiçbir şekilde acı hissetmedim hiç kasma kendini çok basit bir olaydı 🙂
Serpiltsn Fatma_ezmira ben 6+4 te duymuştum canım ama 9. Haftaya kadar normalmiş duyulamamasj duyarsın hayırlısı ile insallah
Fatma_ezmira ebru23 sizde 2 aylıkken duymuşsunuz brn ilk gebeliğimde 5 haftalıktı öğrendim 6 haftalıktı kalp atışlarını duydum ama 2. Gebeliğimde henüz duymadım🥰