OzlmDogan_ Bana kilodan dolayı 39 da sezeryanla alalım dedi ama 40 a kadar beklemek bebek sağlığı açısından faydalı mı kızlar bilmek istiyorum. Bir haftayla farkeden bişey oluyor mu bebekte
BTSG04 OzlmDogan_ bebeğin suyu sağlığı senin sağlığın yerindeyse bekleyebilirsin aslında ben 41+3 olunca suni yapılacak ama 40dan sonra 2 günde bir kontrole gittim
Minik1bey BTSG04 Kızlar bişey dicem sancılarınız bence çok normal bende 100 150 ye kadar çıktığı oluyor ama benm ne açılmam var nede sancım bizde o sancıya rağmen bekliyoruz
BTSG04 Minik1bey sen kaç haftalıksın canım? Bende doktor sadece sancı lazım bebek hazır diypr ama sancı yükselmiyor
Banualbayrakk Benimde bugün 40+2 salı günü sabahtan gel dedi doktorum suni sancı verip doğumu başlatacak 2 akşamdır sancım var ama çok düzensiz çok korkuyorum 🙄 Allah hepimizin yardımcısı olsun
Gzdeses @BTSG04 valla al benden de o kadar 😂 sancı çekmek için bu kadar meraklı olacağım hiç aklıma gelmezdi 😂
BTSG04 Gzdeses sorma bende 😅 dün nst de bakıyorum sayı 37-38 oldu diyorum çık çık daha fazla çık ama çıkmadı 😂😂😂
Gzdeses @OzlmDogan_ sezeryan olunca genelde 40 a kadar beklemiyorlar 38.hafta ortalarında ya da 39 da alıyorlar diye biliyorum.Çünkü 40 lı haftalarda sürekli kontrol altında olmak gerekiyor son haftalar olduğundan bebeğin suyu vs.riske girebiliyor
Gzdeses @Banualbayrakk amiin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Keşke sancılarımız düzenli olsa da en azından o an çeksek doğursak.Böylesi daha zormuş.
OzlmDogan_ BTSG04 yarın öğlene sezeryan doğum yapacagım. En son geçen hafta 3770 gr netti. Bakalım doğunca kaç çıkacak bir hafta geçti
aslihanakin Gzdeses bebeğimin suyu azalmaya başlamış ve 2 haftalık karın çevresi geriliği var. Bu sebeplerden dolayı beklemek istemiyor. Kilo alımı devam ediyor kan akımı ve nst sı iyi olduğu için ben biraz daha beklemek istedim.
Gzdeses @aslihanakin anladım canım bazı sebeplerden dolayı beklemiyor belli ki doktorun bence doktorunu dinle hayırlısı olsun 🤲
Gzdeses Kızlar yatışım yapıldı dua edin.Bi kere kordon dolanmış boynuna 2 cm açıklık varmış suni veriliyor yavaştan düşük dozda başladı
BTSG04 Gzdeses Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏼 Dualarım seninle mutlaka haber ver bekliyorum