Gzdeses @BTSG04 amin canım çok sağol şimdilik güzel ilerliyor su kesesini patlattı hemşire şu an 4 cm açılma var sen ne yaptın ?
BTSG04 Gzdeses ayy çok sevindim canım tek avazda al inşallah. bende de gece 3ten beri sancı var 5dakikada bire düştü gittim hastaneye açılma yok diye geri geldim eve sancılar düzensizleşti bekliyorum ama 10dakikada bir mutlaka geliyor
Gzdeses @BTSG04 çok sağol canım darısı sana olsun inşallahh inş düzene girer de açılman da olur benim bebeğin boynuna da bi kere kordon dolanmış O yüzden beklemek istemedi doktorum
BTSG04 Gzdeses canım ne yaptın aldınmı bebişini kucağına? Ben 2:58 kucağıma aldım kızımı çok şükür 🤲🏼 Umarım sende bebişinde iyidir ♥️
Selmakaraduman20 Gzdeses bu gün tam 40ncı haftaya girdik geceden beri alt karnım üst karnımda sürekli ağrı var adet ağrısı gibi hiç geçmedi ağrı bu satte kadar ama sancım olmadı niye acaba başına gelen var mın?
mrskement Betulnuri suni veriyorlar yavaş yavas hiç açıklık yokmuş yumuşama bile yokmuş o yüzden azar azar veriyorm dedi ama kanamam da var aynı zamanda bugün doğum olmaz yarına anca doğurursun dedi doktor sen ne durumdasın canim açıklık fekan varmi
Betulnuri mrskement canım benim açıklığım 4 cm e kadar geldi. Muayene esnasında suyumun yeşil olduğunu fark etti doktor bebek kakasını yapmış dedi acilen sezeryana alındım sezeryanla doğum yaptım çok şükür bende kızımda iyiyiz 🤩 darısı sana innşalllaaahhhh
OzlmDogan_ BTSG04 yarın öğlene sezeryan doğum yapacagım. En son geçen hafta 3770 gr netti. Bakalım doğunca kaç çıkacak bir hafta geçti
elfelf00 Suni sancı zor mu 40+4 oldum cuma günü suni sancı ile doğumu başlatacaklar. Korkudan ve düşünmekten sabahladım desteğinize ihtiyacım var 😤
CnsHazel Gzdeses tam 40 olduk❣ sabah 8de yatışım yapılıp suni sancı verecekler hanımlar dualarınızı esirgemeyin🤲🙇♀️
Canipek7 CnsHazel bende 40 ım ama hiç belirti yok hafif sancılar çıkıyır nst de doktor Cuma günü gel acilde nöbetçiyim nst çektir dogumhaneye gel dedi neden acaba hiç çatı muaynesi olmadım bilgin varmı neden öyle dedi canım senin açılman varmı suni verecek
Umutttr Umutttr Gzdeses 39+5 olduk dua ediyorum inşallah Gzdeses 39+5 olduk geceleri ağrım oluyo dün gittim bir şey çıkmadı kızlar sürekli gitmem mi gerekiyor
Gzdeses @BTSG04 canım benim ben de bebişimi Pazartesi günü saat akşam 18:00 de aldım kucağıma çok sevindim senin adına da detayları müsait olunca paylaşacağım 😍 gözümüz aydın🙏☺️
BTSG04 Gzdeses Allah analı babalı büyütsün kuzum çok geçmiş olsun mutlaka okucam hikayeni 😍😍😍 misss kokulu kuzunla bol bol vakit geçirin 🥰♥️😘
Gzdeses Kızlar ben de 40+4 te suni sancıyla Doğum yaptım rabbime şükür prensesim yanımda uyuyor detayları Doğum hikayesi olarak paylaşacağım rabbim herkese kolaylıklar versin 🥰