Gzdeses 40 hafta ve üstü olan anneler var mı doğuran ya da belirtisi olan 😂ses verin neler yapıyorsunuz 🙄
Merkun Gzdeses 40+5den selam😂 haftalardır kanalda olan oğlum inatla gelmiyor. Hergün sıcak suya oturuyorum. Hurma yiyorum yürüyüş, cinsel ilişki , pilates topu ama yok gelmiyor.. salıya kadar gelmezse suniyle başlatacaklar
aslihanakin Gzdeses 40+0 dayız. Oğlum gelmiyor. Düzensiz sancı çıkıyor nst de. Gelsin diye her şeyi yapıyorum ama yok 🤷♀️ çarşambaya kontrol verdi dr um. Inşallah normal gelir 😌
Gzdeses @inci_34 @Merkun @BTSG04 ayy hepimiz aynı durumdayız ne gelen var ne giden 🙄 bizim de gelmezse Perşembe suni ile başlatacak.
Gzdeses @BTSG04 yaa öyle mi ☺️Aminnn inşallah haberleşelim yine.Var mı bu yakınlarda kontrolünüz ? Biz yarın tekrar gdcz bakalım ne diyecek 🤷♀️
BTSG04 Gzdeses ayy evet merak ederim bende seni 😊 bende yarın gideceğim bakalım inşallah biraz ilerleme vardır
Gzdeses @BTSG04 ben de haber ederim mutlaka yarın gidince ☺️ ay inş valla ya iki güne bir doktora gitmekten de yoruldum:/
BTSG04 Gzdeses ayneenn bende iki güne bir gidiyorum çok bunaldım bide sürekli alttan muayene olmakta geriyor beni 🙈 senin günün tam kaç?
Gzdeses @BTSG04 beni sürekli alttan muayene etmiyor canım geçenlerde bi etti açıklığın var mı bakalım dedi en son gittiğimde bakmadı.Ben 40+üm şu an 🙄 senin sancı mı çıkıyor ondan mı bakıyor ki sürekli ?
BTSG04 Gzdeses bende son 4 kontrolde alttan baktı. Sancılar düzensiz ve hafif çıkıyor 35-38 en fazla. Açıklık varmı suyuma filan baktı hep. Yarın yine aynı olucak muhtemelen
Gzdeses @BTSG04 benim de 50-60 arası sancılar çıktı bir ara doktorum da alttan muayene edince 1 cm açıklığın var dedi.Sonraki nstde öyle sancılar bile çıkmadı mesela anlamadım ben bu işi 😂
BTSG04 Gzdeses bir kere bendede 60 oldu ama bir kerelikti açılma hiç yokmuş 🤷🏻♀️ Valla bacım bende bu işi çözemedim sağ salim bi doğuraydık 😅
Gzdeses @aslihanakin inşallah ya sizde de durumlar aynı desenize🙄 ne yapsak olmuyor onlar geleceği zamanı biliyorlar 🤷♀️
aslihanakin Gzdeses bebeğimin suyu azalmaya başlamış ve 2 haftalık karın çevresi geriliği var. Bu sebeplerden dolayı beklemek istemiyor. Kilo alımı devam ediyor kan akımı ve nst sı iyi olduğu için ben biraz daha beklemek istedim.
Minik1bey BTSG04 Kızlar bişey dicem sancılarınız bence çok normal bende 100 150 ye kadar çıktığı oluyor ama benm ne açılmam var nede sancım bizde o sancıya rağmen bekliyoruz