huma2018 Eliffff44 Miraçida ben buldum oda çok hoşuma gidiyor ya Duhan ya Miraç var aklımda ama her an ikiside olmazmış 😅
Olmazoylesey huma2018 duhan duman demek. Çocuğa duman ateş gibi isimler vermek doğru değildir. Muhammed duha da olabilir. Duha kuşluk vakti demek. Miraç da göğe yükselmek-göğe çıkmak demek. Bence telaffuzdan ziyade manaya bakıp kendiniz karar verin. Çocuğun Anne baba üzerindeki hakkından biri de isimdir. Kıyamet günü isimden hesap sorulacaktır. Allah bağışlasın hayırla gelsin inşaallah 🌸
huma2018 Olmazoylesey ben yanlış yazmışım cnm duha ismi yazcaktim evet bende o hak için çok araştırıp soruyorum inşallah üstümüze düşen bu gorevi hakiyla veririz saoul cnm güzel dileklerin için😊
Olmazoylesey huma2018 sizin gibi bilinçli anneleri görmek çok güzel 🍒 ben de inşaallah Muhammed zeyd koymayı düşünüyorum
busrAras_3625 Zhrbzl Aras Kağan, ata berk, ali Asaf bunlardan düşünüyorduk Aras Kağan ismine karar verdik son 4 hafta Rabbimin izniyle 🤲❤️
archerwoman Sadece_anne ali ve yusuf hariç çok ağır isimler değiller mi sizce bilemedim bu kadar yoğun ağır isim koymak🤨
archerwoman Ben 30+1 im hala isme karar veremedik en başından beri Can istiyorum canım, canımız diye 💙🐥 eşim bazen tamam diyo bazen sorun çıkarıyor iki isim istemiyorum kısa ve öz olsun 😂
Izelecren Zhrbzl daha kesin değil erkek olduğu ama erkeğe benziyor dedi doktorumuz🙈asil koyucaz bizde kısmetse erkek olursa şayet😇