Fatmanurrrrrr Sadece_anne bende Ömer Hamza koyucam kısmetse oğlumun adını🤗İsimler o kadar farklılaştı ki artık bu isimler ilginç geliyo herkese
[silindi] Zhrbzl oglum olsa ben hamza koyacaktim 😊 begendgm isimler de ömer, yahya, furkan , selim, ahmet, fatih
Sadece_anne Fatmanurrrrrr MasaAllah ne güzel isim ismiyle büyüsün 😊 evet gerçekten klasik isim yazinca böyle seyler duyuluyor ama bence ne agir nede eski isimler.
Nurnur95 Fatmanurrrrrr Smdi hani Ömer için bişi diyemem ama Hamza Hz hamzadan ise Hz Hamza biliyosunuz çok heybetli sert bir insandı ve isim dokuz yönüyle çekildiği için düşünmek lazım biraz
Fatmanurrrrrr Sadece_anne sormayın ya şaşırıyorum 😁amin inşallah 🤗 peygamberlerimizin güzel huylarıyla şereflensinler inşallah
Fatmanurrrrrr Nurnur95 bunlar en çok bilinen özellikleri. Öfkesi bile Allah yolunda olmuştur. Bu yüzden Allah’ın aslanı denilmiştir. Aynı zamanda Hz Hamza Kureyş’in en şereflilerindendi. Akrabalığa çok önem verirdi. mazlumlara yardım etmeyi de çok severdi ve de Hz Ömer gibi gibi çok adaletliydi. Allah evlatlarımızı peygamberlerin güzel huylarıyla şereflendirsin
BlueButterfly Littlespy yeğenimin adı da doruk ve dorukcum diye sevmesi öyle bir hoş ki anlatamam ablam koymasaydı bende doruk koyardım
ecemp161013 Zhrbzl Ege bence çok hoş ne eski nede oyle cok abidik gubidik tamayarinda cool tatli hoş geliyor
Arzuli patuli peki kardeşinizin mizacı nasıl isim etkilermiş ya genelde görkem isimli olanlar bebek yüzlü ak pak oluyorlar ama 😊
BlueButterfly Littlespy evet küçük 6 yaşındayken kızı istemişti anne dorukcum olsun diye ablası isim annesi oldu doruk beyde çok hoşuma gidiyo bide isim karakteri yansıtır derler çok doğru bence dorukcum inanılmaz zeki maşallah
Littlespy BlueButterfly ay maşallah 😍 inşallah benim Doruk’cum da önce sağlıklı olsun sonra da zeki bir çocuk olsun 😃
patuli Arzuli evet ikizler burcu ama, burcunun özelliklerini taşıyor. Beyaz yüzlü 🤣 küçükken de bembeyazdı
BlueButterfly Littlespy aminnn inşallah Allah sağlık sihat versin adıyla yaşasın adı gibi zirvelerde olsun hep bende nasip olursa Toprak koymayı dusunuyorum
Linaeliff Allahin izniyle benim oğlumun adida Göktürk Buğra olacak 🥰Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kizlar inşallah hiç zorlanmadan sağ salim aliriz tirtillarimizi kucagimiza🥰😇