Cicek10 Ben Arapça isimleri sevmiyorum yani bazıları çok kullanılmış Türkçeleşmiş gibi ( Ali Ahmet Mehmet Muhammet güzel artık çok kullanılıyor)onlar güzel ama çok zorlama Arapça isimler hiç hoş gelmiyor
Mammacita Keşke çocuklar büyünce kendileri seçse 😑 hoş şimdi mahkemeye değişebiliyor. Ben biraz haksızlık ediyormuşum gibi düşünüyorum bu konu da ama mecbur koyulacak tabi isim.
Littlespy Zhrbzl kuzenim koymasaydı ilk Uras koymayı düşünüyordum ancak şimdi Doruk koymaya karar verdik 💙 söyledikçe ve duydukça da hoşuma gidiyor Doruk 😌💙
BlueButterfly Littlespy yeğenimin adı da doruk ve dorukcum diye sevmesi öyle bir hoş ki anlatamam ablam koymasaydı bende doruk koyardım
Dila71 Zhrbzl bende Mehmet Yağız koyucam sanırım bugün karar verdim 😅😅 Yağız soylemesi zor olur mu diye düşünmüyor değilim tabi..
huma2018 Eliffff44 Miraçida ben buldum oda çok hoşuma gidiyor ya Duhan ya Miraç var aklımda ama her an ikiside olmazmış 😅
poyrazinannesi3547 Ayaz Ege yada Umut Ege diye düşünüyoruz kız olursada öykü yada Masal ama kızda net değil kararımız❤
Didemmmmm Zhrbzl Yankı 💙Kıvanç 💙Sarp 💙Toprak 💙Ata 💙Bera 💙Yaman 💙Asil 💙Asrın 💙Bulut 💙Uras 💙Ateş 💙Atlas 💙
Elifgrgn Zhrbzl en son karar verip Zeyd Mahir 💙 ama benimkiler ikiz kızım da olucak onada Elizan paylaşmak istedim sadece 💗🥰🥰😅😅