yüzyıl pendik hastanesinde doğum yapan varmı
Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için🥰içimi rahatlattınız.
İnşallah iyi ebelere iyi hemşirelere denk geliriz🥰
Rabbim hepimize Sağlıcakla, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Papatyadelisi ben orda dogum yaptim
Bolgeye gidiyordum ama o gece bolge ve pendik hospital bu gece dogmasi mümkün degil dedi yüzyılda halide hanim dogum yaptirdi sanirim hemsiremin adi yeterdi ona benzer bi isimdi . Memnun kaldim. Halide hanim medikal parka gecti benim dogumdan sonraki hafta.
23101991 yeter ebe hulya ebe ve büsra ebe hepside birbirinden iyiler ben büsra ebe ve hulya ebeyle surekli iletisim halindeyjm kayinvelidem onlarla surekli birlikte devlete gidicekt8m normalde kayinvalidem de bildigi icin devlette bazi sanssizliklar oldugunu izin vermedi ve iyikide oraya gitmisim esra hoca ve ebelerdeb gayet memnunum
Namur ve suan dogumhane kati da eski oldugu icin tadilata girdi hulya ebe ve ekibi cidden cok guler yuzlu ve iyiler
Namur sezeryan yapan kişi nasıldı eli hafif mi uzman mıydı dikişleriniz çabuk iyileşti mi vede kesi atılırken hissettiniz ne tür sezaryen oldunuz spinal mi epudural mi? Bende düşünüyorumda normalden korkuyorum çünkü bende hale hocaya gidiyorum ve kendısınden cok memnunum ebeler ve hale hoca sezaryana giriyor mu?
Papatyadelisi Ben genel anestezi oldum o yuzden kesi falan hissetmedim ama Hale hoca sezaryan oldugu icin o yanimda idi. Bilmiyorum ben genel anestezide cabuk toparlandim bu sefer spinal istiyorum nasipse bu hafta icide dogumum olacak yazarim ins gene 😊
Papatyadelisi hale kayıran 🙏
Namur çok sevınırim ilk gebeliğim ve normalden korktugum için sezaryan istiyorum ve 1 ayım kaldı 🙈dogumunuz gercekleşince yazar mısınız çok merak ediıyorum evladınızı sağ salim kucağınıza alın inşallah hayırlı doğumlar size♥️🙏🏼
Vitaesmorte odalarda duş var refekaatci kac kisi kaliyo bilmiyorm ziyaretci kisitlamasi yok ebeler cok iyi insallah yarin normal dogumjm tetiklenicek suyum azaldigi icin
Teşekkür ederim cevabınız için🥰🥰
Rabbim hayırlı doğum nasib etsin. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu🙏🏻☺️
Vitaesmorte insallah darısı size insallah canim sizdd saglikla alin kucaginiza
Namur merhaba doğumunuz oldu mu
Spinal anestezi nasıl gecti😇