Birgul, başlığı yüzyıl pendik hastanesinde doğum yapan varmı olarak değiştirdi.

Benim kayinvalidem orda dogumhane ve hasta odalariyla ilgileniyo dogumada girio ebelerini felan tanirim cok iyiler calisiyo doktorum esra gunay doktorumdanda gayet memnunum ve son 5 gunum aciklim vardi gecen hafta bu hafta son gunlerimiz hayirlisila gelmezse buyuk ihtimal sunile baslatilicaj dogumum

Haticedkmn Benim de doktorum Esra Günay. Rastgele gitmiştim, gebeliğini öğrendiğimde, sonra memnun kalıp devam ettim. Doğumu da orada düşünüyorum. Ama tereddütlerimde yok değil. Ebeler konusunda. Inşallah iyi ebelere denk geliriz. Bu arada 35+1haftalığım. Az kaldı, yarın randevum var, detaylıca konuşacağım bu konuyu da.

23101991 ben ilk dogumumu orada yapmistim herkes cok cok iyiydi doktorunda Hale kayiran idi. Bu gebeligimdede Hale hanima gittim 29. Haftaya kadar sonra medipole gectim hastane daha iyi diye ama 35. Haftamda tekrar Hale hanima döndüm dogumumu o yapsin istuyorum cunku bildigim guvendigim bi yer tavsiyede ederim

23101991 bu arada Hülya ebe var orada ben sezaryan oldum ama cok cok iyi bi ebe herkes tavsiye ediyo onun ekibine denk gelirsiniz umarim

Namur Teşekkür ederim, tavsiyeniz için. Hâle Kayıranı çok duydum, iyi bi doktormuş diye. Sağlıkla kulaklarımıza alalım genişlerimizi inşallah

Sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi insallah😊

Papatyadelisi

Bende yüzyıla gidiyorum. 35+5 haftalığız. Benimde aklıma takılan bir konuydu bu.

Takipteyim🥰

Odalarda duş var mı? Ebeler nasıl? Refakatçi olarak 2 kişi kalabiliyor mu? Benim de merak ettiklerim bunlar.

Tecrübeli anneler yazarsa süper olur🥰

23101991 hale hanim gercekten cok iyi yani soyle diyim ben uzun uzun bebegi ultrasonda incelensin istemiyorum kisa net olsun istiyorum hersey oda tamsa oyle kasmiyor hic insani. 😊 benimde randevum yarın gün alacagim artık son zamanlar hic gecmiyor hakkimizda hayirlisi ile sag salim evlatlarimizi kucagimiza alir evlerimize doneriz inş.

Vitaesmorte Odalarda duş var onu soyleyeyim refakatcide tek kisi kaliyor ama soyle bisi var hastane cok esnek yani gece boyu esinizde annenizde yaninizda olsa aaa siz eve gidin denmiyor 😚 ama ebe konusunda dedigim gibi Hulya ebe ve ekibinin methini cok duydum. Sezaryan oldugum icin ben bilemiyorum tabi.. ama hemsireler hasta bakicilar cok ilgili agzi hep duali idi beni ameliyathaneye indirene kadar hep dualar ettiler oyle ugurladilar

Namur ay ne güzel, inşallah o ebeye denk geliriz, ebe çok önemli benim için.

Namur

Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için🥰içimi rahatlattınız.

İnşallah iyi ebelere iyi hemşirelere denk geliriz🥰

Rabbim hepimize Sağlıcakla, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻

Papatyadelisi ben orda dogum yaptim
                Bolgeye gidiyordum ama o gece bolge ve pendik hospital bu gece dogmasi mümkün degil dedi yüzyılda halide hanim dogum yaptirdi sanirim hemsiremin adi yeterdi ona benzer bi isimdi . Memnun kaldim. Halide hanim medikal parka gecti benim dogumdan sonraki hafta.

23101991 yeter ebe hulya ebe ve büsra ebe hepside birbirinden iyiler ben büsra ebe ve hulya ebeyle surekli iletisim halindeyjm kayinvelidem onlarla surekli birlikte devlete gidicekt8m normalde kayinvalidem de bildigi icin devlette bazi sanssizliklar oldugunu izin vermedi ve iyikide oraya gitmisim esra hoca ve ebelerdeb gayet memnunum

Namur ve suan dogumhane kati da eski oldugu icin tadilata girdi hulya ebe ve ekibi cidden cok guler yuzlu ve iyiler

Namur sezeryan yapan kişi nasıldı eli hafif mi uzman mıydı dikişleriniz çabuk iyileşti mi vede kesi atılırken hissettiniz ne tür sezaryen oldunuz spinal mi epudural mi? Bende düşünüyorumda normalden korkuyorum çünkü bende hale hocaya gidiyorum ve kendısınden cok memnunum ebeler ve hale hoca sezaryana giriyor mu?

Papatyadelisi Ben genel anestezi oldum o yuzden kesi falan hissetmedim ama Hale hoca sezaryan oldugu icin o yanimda idi. Bilmiyorum ben genel anestezide cabuk toparlandim bu sefer spinal istiyorum nasipse bu hafta icide dogumum olacak yazarim ins gene 😊