Denizcyc Benim küçük kaynım ilk öğrendiğinde kız olursa adı Damla olsun mu demişti. Aklıma isim gelmiyor😂 Kendisini de seviyorum kırmak istemiyorum. Kimse zorlamıyor isim konusunda herkes bana bıraktı ama. Daha emin olamadım. Damla koyabilirim adını. Beğendiğim birkaç isim vardı önceden ama kuzenlerim filan koydu bazılarını.
Hayla34 Prensesiminyolculugu lidya da karar kıldık belki bir isim daha ekleriz Vera ve arya da hoşuma gidiyor
LawyerEce Hayla34 Çevrenizden nasıl tepkiler aldınız acaba? Lidya ismi benimde hoşuma gidiyor da o yüzden sordum ya da kolay söyleyebiliyorlar mı? Çok güzel bence.
[silindi] Prensesiminyolculugu Benim yeğenlerimin isimleri Meryem, Hanne, Sare, Lina, Sevde. İnşaAllah benimde bi kızım olucak adını Halime koyacağız Rabbim nasip ederse. Bunların haricinde Hira, Nesibe, Erva, Meyra, Sahra olabilir.
KkubraOz Prensesiminyolculugu zeynep lina , masal , güneş , nazlı yaren , bende kızım olursa masal ismini düşünüyorum 🥰 kulağa çok hoş geliyor 😍
ElifAkaln buiyimi tek koymayı düşünüyorum şimdilik belki hafsanur olur bilemiyorum. Birçok saçma isme göre bunlar çok iyi bence
icedearth Prensesiminyolculugu kızım olsaydı zeynep tuana koyacaktım tuana cennete düşen ilk su damlası demek kuranı kerimde de geçiyor zeynep de zaten klasik modası geçmeyen bir isim belki fikir olur 🥰
poyrazinannesi3547 Eda98 Bende lidya dedim bi ara ama eşimde beğenmedi lidyalılar gibi geldi sonradan benimde hoşuma gitmedi ama saygı duyuyorum herkesn kendi kararı