Rmys_eyllhfa_ Eylül ayında doğacak benim prensesim o yüzden Eylül bide Hifâ ismini çok beğeniyorum isim olarak Eylül Hifâ ismine karar verdik ☺️
Syma-ma Rmys_eyllhfa_ yaa bende Betül Hifa diyorum ama iki isim kızıma zorluk çıkarır ileride diye bı tedirgin oldum 😆
LawyerEce Hayla34 Çevrenizden nasıl tepkiler aldınız acaba? Lidya ismi benimde hoşuma gidiyor da o yüzden sordum ya da kolay söyleyebiliyorlar mı? Çok güzel bence.
Hayla34 LawyerEce canım bir çok anlamı var farklı olduğu için beğeniyorlar genelde. olumsuz tepki almadık. Lidyalılardan tamamen farklı anlamı var. Cennet bahçesi asil soylu güzel kimse demek
Rmys_eyllhfa_ Syma-ma iki ismi aynı anda kullanırsak bi sorun çıkmaz diye düşünüyorum iki isim koyup tek isimle hitap etmemeye gayret göstermek lazım o zaman hiç zorluk çekmez ☺️Soyisim de kısa ise hiç sorun olmaz
Princessmom Prensesiminyolculugu kızımın adı Lina. Kur’an da geçen farklı bir isim istemiştik bunu seçtik 💝
Minnak-kalbim Prensesiminyolculugu eflin koyacaz nasıp olursa cennete acılan kapı anlami pek etrafimdada yok o isim ☺
Meryberat Prensesiminyolculugu kumsal, hazan , mısra, beste masal bunları sectim şimdilik daha çok erken bizim için sizede fikir olur umarim