HMEC Bizim cinsiyetimiz henüz belli değil ama kız olursa Meyra istiyorum. Anlamı aklıyla ve güzelliğiyle çevresini aydınlatan demek.
Secuuss Prensesiminyolculugu ben sahra ile başladım sonra lavin,helen,kumsal ile devam ettij en son ada da karar kıldık🙈
Prensesiminyolculugu Secuuss ay bende böyle olacağım kesin en son hiç hesapta olmayan bir ismi beğenip koyacağım 😅
Esragnss Prensesiminyolculugu ben kızım olsaydı ismini ipek koyacaktım ipek kızım benim diye sevesim vardı hep ama erkek olacak bebeğim 🤷🏻♀️🤣 sana belki fikir olur ipek ismi canım 🙋🏻♀️🥰
melisa_ozgur_46 Prensesiminyolculugu önce kesinlikle alya lina diyordum sonra başka isimler de hosuma gitmeye başladı Asya lina, aysima, simay, ceylin anka gibi hâlâ karar veremedim zamanımda çok bakalim ne olucak 😂
Eski9 Prensesiminyolculugu ilk kızım Büşra müslümanlara sevinç getiren müjdeleyici haber demek ikinci kızımıza da nisa ismine karar verdik Kuran’da geçiyor kadın yüce kadın anlamında
buiyimi ElifAkaln tek mi koyacaksınız benim eşimde bu ismi çok istiyor ama hala karar veremedim 🤷🏼♀️
ElifAkaln buiyimi tek koymayı düşünüyorum şimdilik belki hafsanur olur bilemiyorum. Birçok saçma isme göre bunlar çok iyi bence