ogrencianne35 anne11 ay işte ben valla artık yemek istemiyorum ama bebek beklenmeyecek ac kalacak diye yiyorum
ogrencianne35 Kivirciginannesi_ ben artık inanın birşeyler yemek istemiyorum her yedikten sonra miğde yanması beni mahvetti hani bebek ac kalır beslenmez diye yiyorum artık
Kivirciginannesi_ ogrencianne35 gaviscon alim ac karnına icin pembe renkli hemen geciriyo bide sol tarafa yaymak lazım sağa yatınca da mide yanması oluyo
Ssssss ogrencianne35 acaba sancım mı var acaba gelecek mi ki yok sağa dön sonra sola dön gerilim stres heyecan … Ve sonuç uykusuz geceler 😂
Larinnaz ogrencianne35 gavisconu deneyin içtiginiz gibi geciyor mide yanması.2 hamileliğimdede kullandım.siz yinede sorun dr a.
Huzurmelegim_28 ogrencianne35 29+1 2 gündür bende uyuyamaz oldum gece tuvaletten çıkamıyorum öylede uykum var şuan midem yanıyor hemoroid olmuşum o acıyor bi yandan karnımdaki kıpır kıpır
ogrencianne35 Huzurmelegim_28 çok geçmiş olsun 😖 fasulyeler hiç durmuyor zaten 😂 ama bizim ki artık çok hareket edemiyor yeri daraldı diye galiba 😂 bi de doğum posizyonunda çok şansı yok dönecek 😂
Huzurmelegim_28 ogrencianne35 bilmiyorum bu sabh uyandığımda karnım aşağı inmişti bizimki yol almaya başladımı ne bilemedimm
ogrencianne35 Huzurmelegim_28 daha erken ama 30.haftadasınız bana da öyle dediler erken doğum riskin var karnın aşağı da hiç korkma gelmez 😂 39 haftaya gireceğiz hala tık yok
Zeynepplt63 ogrencianne35 13.3 haftayım ağrı dan uyanmıyorum belim karnım midem bulanıyor valla çok kötüyüm
ogrencianne35 Huzurmelegim_28 ben 29.haftada herşeyimi hazırladım hastane çantam bebegin odası eşyaları yıkadım utuledim hep
Huzurmelegim_28 ogrencianne35 alıncaklar varma şuan hastane için hazırlanabilir eşya var yıkadım ütüledim hazırlıym ben bugünn 😂😂nolur nolmaz eşim çok rahat çünküüü daha var deyip duruyott
ogrencianne35 Huzurmelegim_28 bana doktor erken doğum riskin var dediği için her şeyi hazırladık erkenden hazırladık da 39 olacagiz iste gelen giden yok 😂😂
ogrencianne35 Huzurmelegim_28 zaten o doktorla 33 haftada sorun yaşadık 😂başka dr gittik hiç bir sorun olmadığını öğrendik