Tes 34 .hafta 2 saat anca uyyrm ve pskolojik olrakta korkularım başladı gündüz de uyumuyrm ama yinede geceleri gram uyku tutmuş gözlerim nefes darligimda oluyor :(
Kivirciginannesi_ ogrencianne35 gaviscon alim ac karnına icin pembe renkli hemen geciriyo bide sol tarafa yaymak lazım sağa yatınca da mide yanması oluyo
ogrencianne35 Huzurmelegim_28 zaten o doktorla 33 haftada sorun yaşadık 😂başka dr gittik hiç bir sorun olmadığını öğrendik
ogrencianne35 Huzurmelegim_28 malesef öyle bi de o haklıymış gibi doğumunu yaptırmak istemiyorum diyor6
Huzurmelegim_28 ogrencianne35 asıl ben kendimi bebeğimi sana teslim edermiyim acaba krndini beğenmiş oluyor bazıları
Fatmaliakburak26 Huzurmelegim_28 dun gece hatta karnım acıktı dıye mutfaga ındım bakmıs bn yokum kalkmıs gelmıs resmen 😊😊 bırde bu ara basım cok döndüğü ıcın duserım dıye korkuyo dusa gırcm zamn bıle banyonun onunde beklıyo
Elif_s Havva seninle ayniyiz benimde kasiklarimda agri var uyuyamiyorum kaburgalarim batiyor isyanlardayim cok zor zamanlara girdim
Havva Elif_s Dr sordum normal dedi canım ama ağrı çok şiddetli dayanılmaz gibiyse gel dedi dün öğleden beri daha iyiyim diye gitmedim ama alt tarafıma çok vuruyor. Benim de sağ kaburgama baskı yapıyor canım midem ağrıyor ara ara
Havva Elif_s Dr sordum normal dedi canım ama ağrı çok şiddetli dayanılmaz gibiyse gel dedi dün öğleden beri daha iyiyim diye gitmedim ama alt tarafıma çok vuruyor. Benim de sağ kaburgama baskı yapıyor canım midem ağrıyor ara ara
Havva Elif_s bende de sağ tarafta kaburga ağrısı oluyor canım. Mide ağrısı da var onlara çok takmıyorum da kasık ağrısı alttarafa baskı çok korkuttu. Çok şiddetli değilse korkulacak bir şey değil dedi dr
Havva Elif_s Elif_s bende de sağ tarafta kaburga ağrısı oluyor canım. Mide ağrısı da var onlara çok takmıyorum da kasık ağrısı alttarafa baskı çok korkuttu. Çok şiddetli değilse korkulacak bir şey değil dedi dr