Yildizanne genelde doktorlar göbek düştükten sonra diyor ama eskiden gelir gelmez yıkanıyormuşuz göbeği kuru tuttuktan sonra sorun olmaz diyorlar ama bilmiyorum bizim evdede o muhabbet dönüyor sürekli çünkü bizimkiler hemen yıkamayı planlıyor eğer sarılık falan varsa doktorlar yıkanmayı önerebiliyor ayrıca

Yildizanne
    Eğitim de 2 3 gün sonra yıkanması söylendi. Bebeğin vücudunda ki beyaz şeyi vücudun emmesi gerekiyor

Yildizanne Bebeğimde sarilik oldugu için 9 günlukken yikadik zaten 11 günlükken dustu gobegi. Ama kuruladim bakimini felan yaptim. Sarilik felan yoksa gobegi dusene kdr yikamayin diyorlar enfeksiyondan dolayi. Yoksa bu cok bilmis büyüklere kalsa dogdugu an doktordan alip iyi bi citilicekler cocugu

yasemin257 aynen oylee bende yıkama tarafıyim kalsın öyle ne olcakk er yada geç yıkanacak yanii

Yildizanne hastanedeki ebem 48 saat dedi canım iki gün sonra yıkadık biz de göbeği 10 gün sonra düştü yani o kadar beklenir mi bilemedim🤷🏻‍♀️

Yildizanne Göbek düşmeden yıkayanlar var ama ben de göbeğin düşmesini bekleyeceğim. Oğlumun 5. gününde göbeği düşmüştü, yıkamıştık :) Bu sefer de bekleme yanlısıyım 😅