Nehir3351 sosi5 canım çok geçmiş olsun rabbim evlatlarına şifa versin işallah ilesir kucağına alirsin 🤲🤲
sosi5 Hafissee geldi geldi kuzum cok sukur perşembe geri dönecekmiş bu bile bana destek oluyor cok sukur
Hafissee sosi5 oh hadi gözün aydın darısı bana inşallah bende bekliyom dört gözle bebişler nasıl oldu daha iyiler inşallah 🤲
C_ongun91 sosi5 biram önce sağsalim kucağınıza almanız dileğiyle. Dualarımız sizinle ve minişlerle🙏🙏🙏
sosi5 Hafissee yok kuzum kucuk oglum cjger kanamasi gecirdi buyuk oglum kalbinde sikinto var dua edin lütfen 😔
C_ongun91 sosi5 biran önce sağsalim kucağınıza almanız dileğiyle. Dualarımız sizinle ve minişlerle🙏🙏🙏
sosi5 Seymit allah razi olsun canim kucuk oglumda ciger kanamasi oldu buyuk oglum kalbinde sikinti var ameliyat olma durumu var insallah ameliyata gerek kalmaz cani cok aciyacaktir 😔
sosi5 Esraali ben dun bayılmışım psikolojik olarak gocuk haldeyim 😔 hastanedeyim birazdan taburcu olacağım ogullarim da sıkıntılar çıkmaya başladı 😔
Kizimveikizogluslarim sosi5 güçlü annenin güçlü bebekleri onlar🤲 rabbim en hayırlı zamanda kucağına alip evine dönmeyi nasip etsin inşallah♥️💜💛
Hafissee sosi5 😞😞 dua ettim valla inşllah iyileşirler sağ salim gelirsiniz hepiniz inşallah tanışır bir arada olma fırsatımız olur 🤲 dualarım sizinle 💙💐