Hafissee sosi5 eşim söyledi senin eşin söylemiş ona da iyi oldugunuzu söyledi bana ama burda görince üzüldüm inan ki . Bekliyodumm post açmanı 😑
Zelsonr sosi5 Rabbim sana bağışlasın yavrularını canım benim 🤲💜 İnşallah hayırlısıyla sağ salim cikarlar hastaneden 🤲
Buse_00 sosi5 benim arkadaşım da 26. Haftada digum yapti 1 aydır kuvezde pazartesi cikicak insAllah hic canını sıkma kuzum Allah sana bağışlasın….
lotussss sosi5 iyi düşün iyi olsun 💞 rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah sağ salim dönün yuvanıza 🤲🏻
sosi5 Hafissee esim daha gormedi cocuklsri birazdan gelecek yanımıza gorecek eminim ki yıkılacak ama bi yandan da eminim ki çıkacaklar oradan zaten esimde yıkılırsa beni kimse kaldıramaz rabbimdsn gelen bi imtihan ama cok ağır.. 😔
Hafissee sosi5 hayır ya öyle deme geri dönecek 4 gün izinler biliyosun yazık adam morali bozuk gitmesin bebişlerin nasıl şimdi durumu 😑
Hafissee sosi5 ay yemin ederim cok üzüldüm inşallah tez zamanda iyileşirsin gelirsin mutlaka tanışmak isterim seninle 😣 burda olsan elimden geleni yapardım emin ol 😞
Zeyno0606 sosi5 benim arkadaşımın oğlu 650 gram doğdu şu an gayet iyi sağlığı,darısı başınıza, inşaallah sağlıkla evlerine dönerler