sosi5 Esraali ben dun bayılmışım psikolojik olarak gocuk haldeyim 😔 hastanedeyim birazdan taburcu olacağım ogullarim da sıkıntılar çıkmaya başladı 😔
Selinbati sosi5 Allahim biran önce sağa saglim kavuşmanizi sağlasın 3 gündür o korkuyla yaşıyorum erken doğum riskim var ilk kızımı erken doğum yaptım zorluklarını biliyorum Allahim yardımcınız olsun bebeklerini size bağışlasın 🥰🤲
Hafissee sosi5 😞😞 dua ettim valla inşllah iyileşirler sağ salim gelirsiniz hepiniz inşallah tanışır bir arada olma fırsatımız olur 🤲 dualarım sizinle 💙💐
Fulya90 Canım sen içini ferah tut bende geçtiğimiz Eylül ayında 27.haftamda doğum yaptım kızım 45 gün küvezde kaldı onlar bizden daha güçlü inşallah sende kavuşursun yavrularına bi an önce
sosi5 Fulya90 ayy aminn kuzum 45 gun sonunda kavustun mu kuzum yavruna rabbim bana da ikisinide oradan taburcu etmemi göstersin insallah
Fulya90 sosi5 kavuştum canım çok şükür sende kavuşursun sana benim kızımın resmini göstermek isterdim o kadar çok değiştiki anlatamam onlar çok güçlü oluyorlar
sosi5 Veraninannesi hayirli aksamlar canim iyiye gidiyorlar cok sukur rabbime kuzum daha da iyi olacaklar insallah
sosi5 Fulya90 ya maşallah kuzum bana hemşireler 3 ay dediler 45 gun cok guzel bi sure adına sevindim Allah bağışlasın insallah peki erken dogumda neler bekliyor beni kuvez sonrasi kuzum q
Fulya90 sosi5 canım doktorum bana çok fazla giydirme demişti benim kışın olduğu için evin derecesi 24 ile 26 derece olacak demişti bide en önemlisi süt saatlerini ve vitaminlerini saatinde veriyordum
sumeyraballl sosi5 Rabbim sağ salim size bağışlasın minikleri Yüce Rabbim yaşama tutunma gücü versin o minik iki cana🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
sosi5 Fulya90 anladim kuzum peki dışarıya olan ilişkiniz nasıldı kuzum bi oglum var ve her gün parka götürüyoruz acaba nasil olacak 😔
Ilknnur55 Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sen güçlü ol 🙏 Bende ikiz gebelik geçirdim. Erken doğum yapma sebebi nedir acaba.?