Kara1833 Selinbati 5 tanede de olsa aynı olur sanırım 😁 rabbim yokluklarını göstermesin benimde ikinci ama ilkine kavuşamadık buna kavuşmayı 4 gözle bekliyoruz 🤗🤗😁 rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip etsin hepimize🤲🤲🤗😁
Jasminem Güzel anneler merhaba Bugun alt karnımda kasılma gibi yürürken agrım oluyor sizde hiç oldumu
mervebolatkirac Jasminem bazen oluyor, bir kere çok şiddetli oldu sabah randevum var diye hastaneye gitmedim doktoruma sordum bağırsak spazmı geçirmişsin dedi.. rahat tuvalete çıkamamak ve gaz sıkışmasından oluyor dedi..
mervebolatkirac Kara1833 öyle tabi ki sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi doğumdan sonra psikojik sağlığımızı bozmadan verebiliriz inşallah 🙏🏻🤗😂
Kara1833 Elifdnmz_ aa ne güzel fazla kilo almamışsın rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤗🤗🤲🙊
Sultan2147 Ruj000 hayır söylemedi bu hafta kontrole gidince soracam tekrardan bu aydan sonra alırsın sorun etme demişti ben bol yürüyüş ve bol bol su içiyorum tuz tüketimi azalttım en başta
Ipeknur Tuba_35 buradaki diğer annelerin de dediği gibi mutsuz olmak yerine tadını çıkartalım bencede