Kara1833 BayanZuzu amin rabbim tüm güvenlik güçlerimizi korusun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤗🤗🤲🤲
Kara1833 Semarasemra inşallah saolun allah razı olsun zorlu dönemdi artık alıştım rabbim kimseye yaşatmasın 🤗🤗🤲
Zeynep007 Kara1833 aaaa gerçekten mii anne karnında anlaşılıyor muymuş boyunun kısa olacağıı ? Benimde boyum kısa ama eşim uzun anneye mi çekiyormuş boy nasıl öğrendiniz bunu ?
Kara1833 Zeynep007 doktorumuz söyledi bende anlamadım ama bi kemik vardı ona bakarak söyledi sorun yok olabilir dedi okadar ileri derece değil allaha şükür 🤗
Anesanne 20+6 tahmini doğum tarihimiz de 11 ekim. Ne güzel az kilo almışsınız ben şimdiden 6 kilo aldım. Doğumdan sonra veririz inşallah 🙈
Kara1833 Anesanne veririz ya dert etmeyin rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲❤️🤗
Ruj000 Sultan2147 yaa doktorunuz kilo alma knusunda bsey demedi mi ben bir kilo aldm doktor kilo almani istyorm dedi bikac gun once bnde kilo almaya baslamadm diye seviniyordum ama doktr oyle deynce endiselendm bebegin kilosu iyi dedi aslnda 364 gr bebek haftam 21+2
Sultan2147 Ruj000 hayır söylemedi bu hafta kontrole gidince soracam tekrardan bu aydan sonra alırsın sorun etme demişti ben bol yürüyüş ve bol bol su içiyorum tuz tüketimi azalttım en başta
Kara1833 Selinbati 5 tanede de olsa aynı olur sanırım 😁 rabbim yokluklarını göstermesin benimde ikinci ama ilkine kavuşamadık buna kavuşmayı 4 gözle bekliyoruz 🤗🤗😁 rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip etsin hepimize🤲🤲🤗😁