Sultan2147 Kara1833 kızlar bebekler ekimde geliyor hazırlık olarak ne yaptınız ? Elbiseleri nasıl seçtiniz , yardımcı olur musunuz ? Zıbınlar ,tulumlardan kaçar tane almak yeterli tecrübeli annişler yardım😍
minikprensimmm123 Sultan2147 Ben daha yeni başladım almaya 5 tane hastane çıkışı gibi takım olanlardan aldım bir tane normal takım aldım 2 swet aldım 3 kısa kollu 2 uzun kollu çıtçıtlı 2 tane ayaklı tulum 3 tane de eşofman 3 lü ağız mendili 3 lü çorap nohut battaniye kundak battaniye aldım ama daha eksikler var biraz daha ağız mendili çorap felan alacam
Kara1833 Sultan2147 ben daha tecrübe edemedim ilk kızım vefat edince kıyafetler falan kaldı giydirmek nasip olmadı ama genellikle uzun kollu kısa kollu karışık zıbın aldım 6 tane falan büyüdükçe bedenine göre alırım diye az aldım uzun kollu kalın tulumlar alt üst takımlar aldım tabi evin sıcaklıgına da baglı gitdirme şekli
Ada_omertoprak2116 Kara1833 bizim ki son 94 gün kaldı 26+4 olduk 877 gram olmuş paşam bizim doğum Eylül sonlarında olcak galiba 😇
Kara1833 Ada_omertoprak2116 rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah az kalmış 😁 bizim şafak zor atıyor gibi daha var ekime bekle bekle duramıyom yerimde ditom nasıl gelcek onca zaman
Ada_omertoprak2116 Kara1833 öyle bir geçiyor ki inan ben en son 189 gün kaldı diyodum günler geçmiyor diyodum ama bı baktım son 94 gün kalmış rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sayılı gün çabuk geçer derler şimdi ise kıyafet oda beşik vs tatlı telaslara girdik 😇
Kara1833 Ada_omertoprak2116 rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin valla bizim beşik falan var kıyafet yok ortada 😂 onuda ebebekten hallederim burada şubesi varmış