Angela Kara1833 insallah canim o iyi olsunda ilkte 20 kilo aldım bu daha ağır ilerliyor sanırım sürekli bi hareket halindeyim diye 2 buçuk yaşında kızım var onun etkisi sagolsun
Dilara61 Kara1833 O kadar çok merak ediyordum ki fazla yormadan beni gösterdi :)) Sizinde erkek sanırımm
Serifeberay Kara1833 evet canım özel güvenlik bölgesi diye geçiyor zaten allah kolaylıklar versin bebiş savaşın olmadığı güzel mutlu huzurlu bir yerde doğsun 🙏🙏
minikprensimmm123 Mom726272 Aaa aynıyız canım senle 20+6 bende ağrıların varmı canım bel ağrısı veya kasık ağrısı adet sancısı gibi
Mom726272 minikprensimmm123 bel ağrısını pek hissetmiyorum canım ya ilk gebeliğim de bel ağrısından mahfoluyodum bunda öyle çok yok şükür benim kasıklarım da varis yüzünden şişme oldu onlar acıyo bide karnımın alt tarafında zaman zaman ağrı hissediyorum bide bu aralar baş ağrısı halsizlik ve uyku var 🙈
Merve-1109 Kara1833 21+3 üm 630 gram olduğunu söyledi doktorum canım ben de 3 kilo aldım anca göbek önden gidiyor ama😂😂
BayanZuzu Kara1833 aaa aynı benim hikaye gibi Bende çok istedim asker olmayı ama nasip olmadı hayırlısı buymuş demekki maşallah nekadarda yakismis KAMUFLAJ asker eşi olmak çok kutsal Allah eşini sana ve tüm sevdiklerine bağışlasın inşallah canm☺️
Kara1833 BayanZuzu amin rabbim tüm güvenlik güçlerimizi korusun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤗🤗🤲🤲
Semarasemra Kara1833 Çok uzuldum başın sağolsun😔 , Allah ogluşunu kucagına almayı nasip etsin , bence doktorunla anlaşa bilirsin 3 gunle onceden alır iç birşey olmaz 😊🥰
Kara1833 Semarasemra inşallah saolun allah razı olsun zorlu dönemdi artık alıştım rabbim kimseye yaşatmasın 🤗🤗🤲