ZeynepUstaaa Kara1833 19+6 olduk kızımla 4 kilo verdim 1 kilo geri aldım şuan -3 le devam ediyoruz 🥰 bide 3 buçuk yaşında bir oğlum var anne ballısı ❤️
Kara1833 ZeynepUstaaa ah ne güzel rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ve sağ salim kavuştursun diyer yavruna 🤗🤗🤲
Ebru1984 18+6 yım. Erkek bebeğim olacak. ekim 10 - 15 gibi sezaryen olacağım.. seçme şansım olursa 10.10. 2021 doğmasını isterim. Rabbim hepimizi saglikla bebeklerimize kavustursun. Saglikli hayirli evlatlarimiz olsun insallah.
Kara1833 Ebru1984 bende sezeryan olucam oyüzden aynı gün bile dogurabilriiz 😂😂 zorunlu tabiki yoksa normal isterdim rabbim sağ salim gelmelerini nasip etsin 🤗🤲
Kara1833 Fatma21e bizimde normalde 22 25 arasıydı ama zorunlu sezeryan olmam gerekli ve biraz erken dogucaz erkende sayılmaz ama 10 gün kadar falan erken olacak 😁🤗 rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲🤗
Kara1833 Ebru1984 keşke normal yapabilsem ama yavrularımıza sağ salim kavuşalımda sorun olmaz inşallah 🤗🤗❤️
Selinbati Kara1833 19 haftalık olduk sayılırız 18+6 yiz oğlusum 300 gramdi 18 haftaliken tam 🥰💙 Bende 5 kilo aldım 🙈
Kara1833 Selinbati ne güzel rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin zaman su gibi aksada kavuşsak öpsek koklasak benimde oğlum olacak inşallah 🤗🤗❤️🤲
Semarasemra Kara1833 Gullum bizde bugun tam 19 haftalık olduk , 16 haftaliken doktorum 173 gram dedi ,dogum 24 ekim ama bende sezeryam olmayı istiyorum , tahminen 10 ekiim olacak Allahın izniy’le 🤲🏻💙🥰
Kara1833 Semarasemra valla sabırsızlanıyorum aynıyız ben 38+5 olsun istemiyorum daha erken olsa 38+2 gibi çünlü ben o haftada kızımı kaybettim rabbim tekrar yaşatmasın korkuyorum buda olursa diye ama rabbim sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi yavrularımıza🤗❤️🤲🤲🤲
Semarasemra Kara1833 Çok uzuldum başın sağolsun😔 , Allah ogluşunu kucagına almayı nasip etsin , bence doktorunla anlaşa bilirsin 3 gunle onceden alır iç birşey olmaz 😊🥰