Mbuglem Bende geceleri hiç uyuyamıyorum acaba bebişler doğduktan sonrası için bizimi hazırlıyolar diyorum 😱😀
Glbnpk Mbuglem Evet ben bunu YouTube’da izledim Kağan Kocatepe öyle diyordu. Vücudumuz bölünmüş uykuya hazırlanıyormuş.
prensimgeliyor @Csknaz yaz insanıyım çok severim yazı ama fena yanıyorum iyi ki en sıcaklara kalmıyor hamilelik dönemimiz 😀
Mbuglem prensimgeliyor gerçekten bende öyle düşünüyorum allahım azıcık socaklarda bile bunalıyorum yazın hamile olsaydım ne yapardım diyorum 😀😀 son 6 gün bekliyorum 😀
Csknaz prensimgeliyor valla sorma sürekli su içmek istiyorum tuavlete gidicem diye aklım çıkıyor artık 😅
Mbuglem Glbnpk doktorumda öyle demişti artık vücut uykusuzluğa hazırlanıyo deliksiz uyku yok demişti 😊
027033 Csknaz benimde bogazım midem yanıyor çok su içiyorum yandıkca sonra dakka bir tuvalete gidiyorum eşime tuvalet keske yatak odasında olsaydı diyorum üşeniyorum gitmeye 😂😂
Mbuglem prensimgeliyor inşallah hepimiz sağlıkla kusursuz kucaklarımıza alalım bebişlerimizi 🤲🏻 Evlat sahibi olmak isteyenleride unutmayalım herzaman dua edelim hepimiz illaki geçmişizdir o zor bekleyiş sürecinden 🤲🏻
Lezginka Kızlar yan yatmaktan çürüdüm, göbeğime doğru eğiliyorum ister istemez bunu yastıkla da engelleyemiyorum😔
prensimgeliyor @Mbuglem Amin canım inşallah evet Rabbim isteyen herkese versin. Kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏
Sedarif prensimgeliyor 34+1 haftadan selamlar 🙄🙄 Vucüt kaşıntım bi yandan çocuğun içeride dans etmesi bi yandan bide tuvalete taşınmaktan uyuyamıyorum halbuki deli gibi uykum var 🙄🙄🙄