Glbnpk prensimgeliyor Benim de aynı 34+0. Oradan oraya fırlatıyor kendini içerde oğlum ben de izliyorum. 🐥
Sedarif prensimgeliyor 34+1 haftadan selamlar 🙄🙄 Vucüt kaşıntım bi yandan çocuğun içeride dans etmesi bi yandan bide tuvalete taşınmaktan uyuyamıyorum halbuki deli gibi uykum var 🙄🙄🙄
Btnc1903 Normalde ilk zamanlar 16 saate kadar uyuyordum. 3. Trimester bütün hayatımı alt üst etti. Defalarca uyanıyorum uyanınca tekrar uyumakta zorluk çekiyorum bildiğiniz gibi değil 🥺🥺
prensimgeliyor @Btnc1903 uykuyu çok severim normalde 💐 ama geceleri çok kötü geçiyor artık ve erkenden de sabahları kalkıyorum 🤷♀️
Btnc1903 prensimgeliyor farksız sayılmayız canım hiç böyle uykusuz gecelerim olacağını düşünmemiştim bende
ebrarecem Uyuyamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum ayakta duramıyorum herşey o kadar zor ki 37+6dan selamlar 😅
ebrarecem prensimgeliyor normalde üşüyen ben terleyen eşimdi. Şimdi en ufacık sıcakta yanıyorum diye dolaşıyorum. Ne zor şu hamilelik.
Mercimek26 Bende uyuyamıyorum ama geceleri böyle oluyo niyeyse saat başı uyanıyorum. Gündüzleride tam tersi bi şekilde rahat uyuyorum. Bende gece gündüzmüş gibi takılıyorum 😂
Csknaz 35 haftadan selam kızlar valla sıcak basması vajinaya baskıdan ayakta duramıyorum işlerimi zor yapar oldum bende sezaryen düşünüyorum bi yandan heyecanlı bekleyiş bi yandan korku Allah sağ Salim almayı nasip etsin evlatlarımızı kucağımıza 😇🤰🏼🤲🏻