prensimgeliyor bende 36 😊 doğum belli mi sizin ? Normal ya da sezaryen
Uyuyamıyorum 😞
Normalde ilk zamanlar 16 saate kadar uyuyordum. 3. Trimester bütün hayatımı alt üst etti. Defalarca uyanıyorum uyanınca tekrar uyumakta zorluk çekiyorum bildiğiniz gibi değil 🥺🥺
@Yasemin_in68 ben direk sezeryan düşünüyorum canım senin
@Btnc1903 uykuyu çok severim normalde 💐 ama geceleri çok kötü geçiyor artık ve erkenden de sabahları kalkıyorum 🤷♀️
prensimgeliyor benim belli değil ama normal imkanım olursa normal istiyorum
@Yasemin_in68 inşallah istediğiniz gibi olur sağlıkla gelsin minikler 👶🏻
Uyuyamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum ayakta duramıyorum herşey o kadar zor ki 37+6dan selamlar 😅
prensimgeliyor Bende uyuyamıyorum asla tam dalacakken uyanıyorum saçma sapan hallerdeyim
prensimgeliyor amin inşallah 💐
@77Ozge77 bendee 😞😞
@ebrarecem ateş basıyor beni çok bunalıyorum sıcak geliyor ağrılarda var
Bende uyuyamıyorum ama geceleri böyle oluyo niyeyse saat başı uyanıyorum. Gündüzleride tam tersi bi şekilde rahat uyuyorum. Bende gece gündüzmüş gibi takılıyorum 😂
Uykusuzluk tan ve halsizlikten yoruldum😔
prensimgeliyor normalde üşüyen ben terleyen eşimdi. Şimdi en ufacık sıcakta yanıyorum diye dolaşıyorum. Ne zor şu hamilelik.
@Mercimek26 uyuyun valla ben gündüzleri de uyuyamaz oldum 😀
prensimgeliyor Benim de aynı 34+0. Oradan oraya fırlatıyor kendini içerde oğlum ben de izliyorum. 🐥
35 haftadan selam kızlar valla sıcak basması vajinaya baskıdan ayakta duramıyorum işlerimi zor yapar oldum bende sezaryen düşünüyorum bi yandan heyecanlı bekleyiş bi yandan korku Allah sağ Salim almayı nasip etsin evlatlarımızı kucağımıza 😇🤰🏼🤲🏻
Bende geceleri hiç uyuyamıyorum acaba bebişler doğduktan sonrası için bizimi hazırlıyolar diyorum 😱😀
@Csknaz yaz insanıyım çok severim yazı ama fena yanıyorum iyi ki en sıcaklara kalmıyor hamilelik dönemimiz 😀
@Mbuglem bunu bende düşünüyorum kız 😀😀