sevvaldd Yasemnnnnn kilosu için de zayıf bebeği iri bebeğe tercih ederim bu sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor dedi.
Yasemnnnnn sevvaldd ben hurmaya başladım bide adaçayı içtim bakalım iyi gelecek mi bugünde 4000 adım attım squat yapıyorum da bakalım ne zaman gelmek isterse.. 😂
Yasemnnnnn sevvaldd bende bazen sezeryan düşünmüyor değilim eşim uzakta birazda ondan galiba ama toparlanma sürecini dikişleri falan düşününce ne kadar korksamda normal daha mantıklı geliyor
sevvaldd Yasemnnnnn merhabalar 🌺nasılsınız nasıl ilerliyor süreç sancılarınız var mı kontrole gittiniz mi
CeyhunMelikeMislina sevvaldd merhaba cnm bende 3 gün önce sezeryan oldum Zeynep hanım da çok memnun kaldım 🌸
sevvaldd CeyhunMelikeMislina çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌺🌺sezeryan sizin tercihiniz miydi?
sevvaldd CeyhunMelikeMislina sezeryane yoneliyorum bende son zamanlarda ve inanın sezeryanden hiç korkmuyorum normal doğum çok korkunç geliyor. Önerir misiniz acaba
Minikbirdunya Handan_Acr riskli gebelikler için Kemal bey öneriliyor. Benim risk yok sukur ama yine de ona gidiyorum ama 1,5 saat bekledim bugün… hocanın odasına girince unutuyorsun çok güzel ilgilendiği için ama baya bekliyorsun yani
sevvaldd Minikbirdunya evet ben onun için ona gitmiyorum. Saat 2 deki randuvuma saat 4 te aldı. Her gidişimde o kadar bekleyemem 🤷♀️ama çok ilgiliydi gerçekten ve bebeğin kas arasına kadar baktı parmaklarına kadar saydı
Minikbirdunya sevvaldd evet kesinlikle ben de şöyle bir çözüm buldum randevu saatinden geç gideceğim artık 😁
Sema124 sevvaldd Evet yapıldı doğumhanede ebeler yaptı çok korkulacak bir şey değil zaten doğum sürecinde açıklık kontrolu içün sonra renkli bu muayene yapılıyor
Yasemnnnnn sevvaldd merhaba ☺️ arada oluyor sancılar gece 4te başlayıp 7 ye kadar devam ediyor dün kontrole gittim çatı muayenesi oldum 1 cm açıklık varmış şimdilik bı sıkıntı yok haftaya tekrar kontrole gel dedi