Sevda72 Ben bugün gittim. Normal doğum 2200 sezeryan 2400 dedi. Sigorta +%20 baro indirimi ile 1800 normal 1950 civarı da sezeryan indirimi sağlandı. Sezertana 1 günlük yatak ücreti dahil ama normalde dahil değil kızlar.
Yasemnnnnn sevvaldd dün gittim suyu iyiymiş kilosuda iyi normal doğuma musaitsin dedi günde 30 45 dk yürüyüş yap pilates topun üstünde zıpla dedi şimdilik açılmaya bakmaya gerek yok geçen geldiğinde sancın var diye bakalım dedim dedi
sevvaldd Sema124 bende 36.haftadayim. Size çatı muayenesi yapıldı mı acaba? Bende gidcem kontrole ama korkuyorum doğrusu
Sema124 sevvaldd Evet yapıldı doğumhanede ebeler yaptı çok korkulacak bir şey değil zaten doğum sürecinde açıklık kontrolu içün sonra renkli bu muayene yapılıyor
Yasemnnnnn sevvaldd yok gerek yok şimdilik dedi. Allah razı olsun Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Hilalergin2 EsilaNil kötüydü 3 kişi karnımı bastırdı bir erkek 2 kadın olarak masada saat oldu doguramadm dogurtamadılar 1 ay ben nefessiz kaldım ayaga kalkınca falan neden gelmedinz dedigimde uykuya kalmışm dedi bna😏
EsilaNil Hilalergin2 inanılacak gibi değil çok çok geçmiş olsun şaka gibi resmen yine iyi atlatmışsınız gibi 😕
sevvaldd Yasemnnnnn evet gittim bu gün. Bebek doğum pozisyonunu almış. Sancılarım çıktı nst de. Bir hafta 10 güne doğurursun dedi. 36.haftamdayim. Bebek 2800 kg az değil mi sizce de?
Minikbirdunya Handan_Acr riskli gebelikler için Kemal bey öneriliyor. Benim risk yok sukur ama yine de ona gidiyorum ama 1,5 saat bekledim bugün… hocanın odasına girince unutuyorsun çok güzel ilgilendiği için ama baya bekliyorsun yani
Yasemnnnnn sevvaldd aslında ortalama 2600 2800 arası olmalı 36 da bence iyi doktor kilosu için bişey demediyse bence sorun yok doğum daha rahat olur doğum için bişey dedi mi şunları yap falan
sevvaldd Yasemnnnnn inanın çok korkuyorum. Sezeryan bile düşünüyorum şu an. Bol bol yürüyüş yap su iç dedi. Onun dışında bisey demedi ama squat çok işe yarıyormuş.
sevvaldd Yasemnnnnn kilosu için de zayıf bebeği iri bebeğe tercih ederim bu sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor dedi.
Yasemnnnnn sevvaldd ben hurmaya başladım bide adaçayı içtim bakalım iyi gelecek mi bugünde 4000 adım attım squat yapıyorum da bakalım ne zaman gelmek isterse.. 😂
Yasemnnnnn sevvaldd bende bazen sezeryan düşünmüyor değilim eşim uzakta birazda ondan galiba ama toparlanma sürecini dikişleri falan düşününce ne kadar korksamda normal daha mantıklı geliyor