sevvaldd CeyhunMelikeMislina sezeryane yoneliyorum bende son zamanlarda ve inanın sezeryanden hiç korkmuyorum normal doğum çok korkunç geliyor. Önerir misiniz acaba
Yasemnnnnn sevvaldd merhaba ☺️ arada oluyor sancılar gece 4te başlayıp 7 ye kadar devam ediyor dün kontrole gittim çatı muayenesi oldum 1 cm açıklık varmış şimdilik bı sıkıntı yok haftaya tekrar kontrole gel dedi
sevvaldd Yasemnnnnn bende iyiyim teşekkür ederim. Bende gittim kontrole hersey normal görünüyor çok şükür bakalım beklemedeyiz☺️
Minik47 Bende Zeynep hanıma gidiyorum çok çok memnunum çok ilgili 🤗 midyattan gidip geliyorum.Giden hanımlar detaylı ultrason yapılıyor mu yaşam hastanesinde ya da siz nerelerde yaptırdınız?
sevvaldd Minik47 evet canım yapılıyor doktor yönlendiriyor zaten herşeyine tek tek bakılıyor bebeklerin ☺️
sevvaldd M_Lyl_33 normal iki bin sanırım sezeryan de 2500 diye biliyorum ama tam emin değilim. Kamu personellerine 1800 oluyor
sevvaldd Yasemnnnnn evet 🤷♀️korkuyorum ve alttan kesilme bana daha korkutucu geliyor sezaryenden 🤦♀️
Burcubd Bende bu hafta Zeynep hanıma gitmeyi düşünüyorum. İlk defa gideceğim kendisine inşallah yildizlarimiz uyuşur 😅