BlueButterfly Cansusuem yazıları gordum kendimden utandim ben niye böyle çok kilo aldım ya 😔 4bucuk ayligiz 8 kilo almışız oğlusum çok yediriyor bana
mommasBoys Cansusuem ama hala bulantılarım var mesela ilaç kullandığımdan beri bi nebze rahat yiyebiliyorum artı bide aşırı şişkinlik yaşıyorum sanırım ondan çok almadım
Angela Cansusuem ye cnm al herseyden vitamin bünyeylede alakalı biraz ama sıkma canını inan hepsi 1 seneye gidiyor toparlıyorsun bebisle uğraşmaktan uykusuzluk falan filan derken bi bakican eski halindesin
gaamzee Cansusuem bende hayatım boyunca 47 yi geçmedim 50 ile hamile kaldım şuan 28. Haftada 9 kilo aldım 🥲🥲
DenizSayer Cansusuem 26 haftada 8 kilo aldım ama çok fazlaymış gibi duruyor mutsuzum bu konuda eleştiride alıyorum herkesten 😤
butterfly_ DenizSayer kimseyi ilgilendirmez verirsin Doğumdan sonra bundan sonra dikkat et bişe olmaz
iremgun DenizSayer doktorum bana 8 kilo gayet normal dedi ben de 26yım. Etrafı da hiç sallamayın kime ne yani ay ne gereksizler ya boşverin. Kilo bu verilir kendinizi üzdüğünüze değmez🌸🌸
nursheenn Cansusuem 19+6 günlüğüz 2 kilo aldım bende😁iki kiloyu nasıl aldım bir anda bende anlamadım.😀