Gulyidiz evet benim Annemde koyuyor hic bir şeyde olmuyor.
Yıkanan perdelerin kırışmaması için ne yapabilirm
Aryaninannesi22 perde programı var yeni nesil makinalarda. Ben perde programına ayarlıyorum. Ama ona rağmen kırışıyor sanki. 😅 Her şekilde ütülüyorum maalesef
Gulyidiz bende yumuşatıcı koyuyorum. Neden şaşırdınız ki yumuşatıcı konulmasına ☺️
Kubra2721 şeker mi 😦 ilk defa duyuyorum. Şeker ne işe yarıyor ki
Yenianneadayi2208 annem hep koyuyor perdeler yumusamiyo ilk gunki kolalı hali gibi duruyor pileleri
Kubra2721 aaa çok şaşırdım hiç görmedim duymadım da. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yeni birşey daha öğrendim sayenizde ☺️
Aryaninannesi22 perde programında değil de yün programında yıkıyorum ıslak çıkıyor öylece asıyorum kuruyor
Yenianneadayi2208 evet bende denedim şeker koyanilirsiniz az bide dusuk derecede ve az devirde yıkamak iyi katladim geçen gün kayınvalideminkini ben katlayinca temiz olmaz diye düşünüyodum ama kirismamisti çok fazla tulde hiç kırışıklık yoktu fonlarda eskiydi insanda olabilir
Cennet-polat teşekkür ederim benim tüllerim aşırı kırışıyor perde programınd yıkasamda. Farklı şeyler deneyenlerin ve bunları tavsiye edenlerin önerilerini dikkate alacağım ☺️
Yenianneadayi2208 rica ederim umarim ise yarar
Yenianneadayi2208 ben beyazlara koymustumda rennkleri kapkara olmustu
Aryaninannesi22 30 da 800 devırde sıktırıyorum hafıf ıslak olunca asınca agırlıkla duzelıyor hıc kırısık klmıyor
gulin-35 tüller kırışmıyor ama güneşlikler kırışıyor
Aryaninannesi22 döküyorum ben valla direk çıkarıp asıyorum ütülü gibi oluyo perde programımda yıkıyorum
Nehir-Poyraz güneşliklerdemi kırışmıyor ?
Aryaninannesi22 valla kırışmıyor canım perde programında yıkıyorum direk asıyorum hiç kırışıklık yaşamadım
Aryaninannesi22 düşükte yikayip mutlaka ıslakken aşmak gerek
Aryaninannesi22 30 derecede 400 devirde yıkıyorum. Katlayarak yıkıyorum, çıktığı gibi asıyoruz hiç kırışık olmuyor..
Nehir-Poyraz benimkiler kırışıyor anlamadm niye böyle oluyor🤷🏼♀️
mrveknblt 400 devir cok ıslak cıkarır diye yıkamıyordum bir deneyim