Kaç ayarda yıkıyorsunuz acaba ne zaman yıkasam kırışıyor 😏
Yıkanan perdelerin kırışmaması için ne yapabilirm
Aryaninannesi22 30da yıkıyorum katlayarak makineye atıp en düşük devirde sıktırıyorum çıktığı gibi direk asıyorum ıslak olduğu için kendini salıyo hiç kırışmıyor
Aryaninannesi22
İlk yıkamada yüksek derecede yıkayıp sıktırdysan ve sonrasında ütülediysen ondan sonra hep kırışıyor ve ütü istiyor malesef bende her yıkamada ütüleyip asıyorum.
HilalYlmz yumuşatıcı dökme kırıştırır demişlerdi dökmüyorum yinede kırışıyor birde sizinki gibi deneyim
miraninannesi1 düşük ayarda atıyorum perdelerim uzun cok uğraşırır fonlarda var ütü zor olur
Aryaninannesi22 valla onu bilmiyorum canım ilk defa duydum ama aksine ben birazcık bol döküyorum verneli perdelere güzel koksun diye
Aryaninannesi22 30 derece 800 devirde sentetikte yıkıyorum
Beyaz perdelere yumusatici mi koyuyorsunuz🙄🙄🙄🙄
Aryaninannesi22 elde yıkama modu, 400 devire alıyosun kırışmıyo 😊 birde makinende kolay ütüleme modu varsa ona bas ütülü gibi çıkıyo
En düşük ayarda sıktırın nemli asılınca kendi ağırlığından ütülenmiş gibi oluyor kuruyunca.
Aryaninannesi22 sıkma yapmayın zaten makinelerin perde ayarları var benim 30 derece 800 devir ve sıkma yok yumuşatıcı da koymayın çıkar çıkmaz serersen açılır kırışmaz
MomHero2 denerim cok sagolun
Gulyidiz evet güzel kokuyor ama kırıştırdıgı işin kullanmayı bıraktım
gulapikk yok galiba ütü modu hiç dikkat etmedim
Aryaninannesi22 biraz slak bırak kupkuru çıkarsa kırışık çıkıyo biraz ıslak olursa asınca kırışıklık düzeliyo kururken
Aryaninannesi22 perde bölümü var orda yıkıyorum direk asıyorum hiç kırışmıyor
Kesinlikle yumusatici koymayin. Perde ayarinda yikayin. Bir de yumusatici gozune 1 cay kasigi seker atarsaniz kirismaz. Tabiki makineye koyarken katlayip koymak gerekiyotr
Aryaninannesi22 800 devirde sıktıriyorum bitince hemen asiyorum hem guzel kokuyo hem kırismiyo