HilalYlmz ikimelekannesii22 30da yıkıyorum katlayarak makineye atıp en düşük devirde sıktırıyorum çıktığı gibi direk asıyorum ıslak olduğu için kendini salıyo hiç kırışmıyor
miraninannesi1 ikimelekannesii22 İlk yıkamada yüksek derecede yıkayıp sıktırdysan ve sonrasında ütülediysen ondan sonra hep kırışıyor ve ütü istiyor malesef bende her yıkamada ütüleyip asıyorum.
gulapikk ikimelekannesii22 elde yıkama modu, 400 devire alıyosun kırışmıyo 😊 birde makinende kolay ütüleme modu varsa ona bas ütülü gibi çıkıyo
ikimelekannesii22 HilalYlmz yumuşatıcı dökme kırıştırır demişlerdi dökmüyorum yinede kırışıyor birde sizinki gibi deneyim
ikimelekannesii22 miraninannesi1 düşük ayarda atıyorum perdelerim uzun cok uğraşırır fonlarda var ütü zor olur
HilalYlmz ikimelekannesii22 valla onu bilmiyorum canım ilk defa duydum ama aksine ben birazcık bol döküyorum verneli perdelere güzel koksun diye
Nehir-Poyraz ikimelekannesii22 döküyorum ben valla direk çıkarıp asıyorum ütülü gibi oluyo perde programımda yıkıyorum
MomHero2 ikimelekannesii22 sıkma yapmayın zaten makinelerin perde ayarları var benim 30 derece 800 devir ve sıkma yok yumuşatıcı da koymayın çıkar çıkmaz serersen açılır kırışmaz
Krtalzyn ikimelekannesii22 biraz slak bırak kupkuru çıkarsa kırışık çıkıyo biraz ıslak olursa asınca kırışıklık düzeliyo kururken
Kubra2721 Kesinlikle yumusatici koymayin. Perde ayarinda yikayin. Bir de yumusatici gozune 1 cay kasigi seker atarsaniz kirismaz. Tabiki makineye koyarken katlayip koymak gerekiyotr
Sedakbyk ikimelekannesii22 800 devirde sıktıriyorum bitince hemen asiyorum hem guzel kokuyo hem kırismiyo