UralAybars0921 aynı şeyi yaşadım bende, 66 ile hamile kaldım, doktor en azından 3-4 kilo almaliydin dedi, 22.haftada. Bana da kizdi ama diyet falan yapmiyorum bende. Bebek saglikli iyi ama ben kilo almamisim. Hamilelik başında hamurişi ve tatlıdan uzak durmaya çalış demişti, ben yine yedim ama abartmadan. Doktor kizinca bende korktum. Demekki ara öğünlerini 2 ye çıkarmalısın dedi. Yani sabah ile öğle arasına 2 ara öğün koy dedi. normalde fazla ekmek tüketen biri değiliz eşim de bende. Arada yiyorduk onu arttırdım. (Aslında mantıksız bi hareket ne bana ne bebeğe yararlı birşey degil ekmek sonucta) ama hergun meyve kuruyemiş süt ve protein tükettiğim halde kilo almadım. 26.hafta da yani geçen hafta bu kezde 1 ayda çok hızlı kilo almışsın, o da iyi degil dedi 🤷♀️ 70 kiloyum. Kafalar karışık. Ama artık normal beslenmeme geri döndüm. Zaten 7. Aydan sonra daha da kilo alacağız. Yani eğer bebeğin sağlıklıysa, bir sorun yoksa bence normal beslenmeni devam ettir, ara öğünleri arttır sadece. Meyve kuruyemis, sebze, sut yada yogurt, et ve balik, herkes diyo zaten mumkunse bunlarla saglikli beslenerek devam et. Sırf kilo alayım diye benim gibi saçma beslenme bence 🙈