Annecibebekler UralAybars0921 ceviz, badem, kaşar, kaymak, meyve (muz, karpuz,…), ekmek ye demişse biraz hamur işi de yiyebilirsiniz
Melek_2410 UralAybars0921 kaymak bal yemiyorum gece yarısı da yarım ekmek açpitir kaşar falan ne bulursam bazen ekmek arası salatalık domates yeşil soğan 😂
Nundiyebiri UralAybars0921 tamam da bebegin kilosu haftası ile uyumlu ise neden sana zorla kilo aldırıyor onu anlamadım
Serpilbb UralAybars0921 aa ben 20. Haftada sadece 1 kilo almıştım niye öyle biley dedi saçmalamış ya çocuk iyiyse bir sıkıntı olmaz
elifulup Mugesss sabah normal kahvaltı öğlen genelde çorba yapıyorum akşamları da genelde sebze yemekleri yiyorum. Sadece ekmeği azalttım. Bunların haricinde ara öğünlerde de elma muz karpuz hergun yiyorum bence biraz ekmek etki ediyor. Yoksa yemekleri hiç azaltmadim.
Mugesss elifulup akşamları sadece salata yiyorum farklı bir beslenme tarzım da yok ama kronik bağırsak tembelliğinden muhtemelen… teşekkür ederim
nazlisamac35 UralAybars0921 bebek kilo alsin annenin aldigi kilo zaten onemli degilki doktorlar kilo almayin diyor sizinki aksini idda ediyor bebis icinde kilo cok onemli birsey degil benim icin saglikli olsun yeter normal kilolarin altinda olmasin yeter kilo iyi birsey degil çünkü her yaştaki insan içinn😊
hanzadeee UralAybars0921 ilk defa duydum bunuda alma derler diyet et derler sana da lal demisler hayat ne garip😂😂 patates kizart hamur isi ye pizza yap bol malzemeli dondurma yee tatli ye manti yee bogrek ye alirsin heralde meyve ye agizin hic bos durmasin dicem ama ben de cok mu farkliyim sanki istah sifir🙈
hanzadeee Ays0 😂😂 kiz bebek daha cok kilo aldirimis oyle duydum benim erkek bende su haftama kadar almadim aksine 1 kilo vermisim 🤷🏻♀️
M-l-k UralAybars0921 Kilo almamak benim gibi kolay kilo alanlar için mucize gibi bişey, hele ki gebelikte almamak☺️ ama her bünye farklı tabi. Mecbur alıyor gebeler siz istisna grubundansınız☺️☺️
Pinaralper UralAybars0921 doktorunun cok ıyı oldugunu dusunuyorsan endıse etme nasıl kılo alacagına ona sorman daha doğru ozaman👍🏻 Kılo al dıyen bır doktorla karsılasmadıgımız ıcın hepımız sasırmıs durumdayız cunku saglıklı gebelıklerde annenın gereksız kılo alımının olmaması bebegının kılosunun normal olması en mantıklısıdır o nedenle yanı bebegın kılosu normalse hersey yolundaysa neden senın kılona takılmıs onu anlamadım ben ondan yazdım neyse hakkında hayırlısı bol bol kılo alırsın ınsallahh
Cennet-polat UralAybars0921 doktor niye kızıyor bebek iyiyse sen kilo alamiyosan enyapcaksin bide bu haftadan sonra alınıyor canım ben 20den sonra 2ayda 6kilo almışım ve yeme içmem aynı biseyde yapmadım kendi kendine alıyorum
Zezeeeyyldrm UralAybars0921 niye öyle demiş ki bebeğin kilosuda iyi bende şahsen 3 kilo vermiştim yeni yeni 3 kilomu geri almışım 21 haftalığım bende.
beybisi26 UralAybars0921 Aslında o haftalarda iki kilo normal ama şöyle bi durum var şimdi işin gerçekleri mesela sizin kilonuz zayıf olduğunuz içim daha fazla bir artış olması beklenmiştir belki benim kilom fazlaydı boyum 170 kilom 68 di 3 kilo aldım 27. haftaya gircez. Bence ekmek hamur işi ile boş kilo almayın hiç muz bal süt fındık fıstık katın hiç olmaZsa kalorisi yüksek ve yararlı şeyler gider